MAMINIM STOPAMA

Sve su oduševile: Kate Moss i njezina nasljednica prvi puta skupa na modnoj reviji

27.01.2021 u 19:58

Bionic
Reading

Nakon što je na modnim pistama debitirala u listopadu prošle godine na reviji poznate kuće Miu Miu, 18-godišnja Lila Grace Moss, kćerka slavne britanske manekenke Kate Moss, sa svojom je mamom nosila novu kolekciju modne kuće Fendi u Parizu

Usprkos globalnoj pandemiji, modni svijet našao je način kako predstaviti nove kolekcije na Tjednu mode koji se ovih dana održava u Parizu.

Kako bi se poštivala socijalna distanca, sve su manekenke prije izlaska na pistu, boravile u velikim kutijama od pleksiglasa koje su formirale naziv Fendi.

Kate Moss (47) i njezina 18-godišnja kćer Lila Grace bile su među najvećim zvijezdama modne revije ove poznate kuće koju je u rujnu preuzeo britanski dizajner Kim Jones.

Legendarna manekenka blistala je u dugoj satenskoj haljini dok je njezina jedinica blistala u zanimljivoj haljini s perlicama. To je ujedno bio njihov prvi zajednički nastup na nekoj modnoj reviji.

  • +2
Kate i Grace Lila Moss Izvor: Profimedia / Autor: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

Britanac Kim Jones zadržao je mjesto umjetničkog direktora za mušnu odjeću u Dioru te preuzeo funkciju glavnog dizajnera ženske odjeće.

Kolekcija predstavljena u Parizu njegova je prva ženska kolekciju za Fendi. Podsjetimo, on je u Fendiju naslijedio Karla Lagerfelda koji je preminuo u veljači 2019. godine.

  • +3
Kate Moss Izvor: EPA / Autor: MARIO RUIZ

Osim mame i kćeri Moss, reviju su nosile između ostalih i Naomi Campbell, Bella Hadid, Cara Delevingne...

Inače, Lila čiji je otac Jefferson Hack, kreativni direktor i suosnivač Dazed Media, ozbiljno je ušla u svijet mode, a u tome ima veliku podršku svoje majke. 

Kate Moss je zbog nje osnovala modnu agenciju za koju radi Lila te engleska glumica Gwendolyn Christie.

'Podržat ću je u svemu što želi raditi', izjavila je njezina mama.