ELSA PATAKY

Supruga najpoželjnijeg glumca današnjice pohvalila se tijelom iz snova

31.01.2019 u 18:35

Bionic
Reading

Španjolska glumica i manekenka Elsa Pataky u sretnom je braku sa zgodnim australskim glumcem Chrisom Hemsworthom, najpoznatijim po ulozi u filmu 'Thor'

Atraktivna 42-godišnjakinja i Chris (35) su se vjenčali 2010. i ponosni su roditelji troje djece, kćerkice Indije Rose i blizanaca Sashe i Tristana.

Slove kao jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu, a nedavno je lijepa Elsa u intervjuu za Women's Health otkrila kako održava vitku liniju odradivši seksi fotosnimanje za taj magazin koje je pokazalo kako je zvijezda nove Netflixove serije 'Tidelands' u top formi.

Glumica je pristalica zdravog života i tjelovježbe te kaže kako nikad ne može biti dulje od dva tjedna bez vježbanja.

'Čim ne vježbam postanem bezvoljna i bez energije. Zato nikad nisam bez tjelovježbe dulje od dva tjedna', ispričala je Elsa u intervjuu.

Dodala je i kako zbog brige oko djece često na kraju ne stigne jesti. 

'Chris mi zna reći, 'O pa ti gladuješ'. I onda zbilja prođe cijeli dan i ja shvatim kako nisam ništa jela', kaže Elsa dodajući kako nije pristalica drastičnih dijeta kakve su popularne u Hollywoodu. 

  • +17
Elsa Pataky Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkrila je i kako je veseli činjenica kako sve više glumci koji su rođeni izvan SAD-a imaju priliku dobiti važne uloge u filmovima.

'Kad sam došla u Hollywood, nitko ne bi angažirao glumicu sa stranim naglaskom, no sad se sve više mijenja. Pogledajte Gal Gadot, ona je npr. Izraelka i svi je sad traže', rekla je Elsa.