NEOBIČNA IDEJA

Stvari 'kralja funka' prodavat će se na aukciji

Bionic
Reading

Ideja Danijele Dvornik da na prodaju stavi stvari pokojnog supruga, jednog od najpopularnijih hrvatskih pjevača, naišla je na podijeljena mišljenja

No unatoč podijeljenim komentarima na fan stranici Dina Dvornika na Facebooku, gdje je objavljena, supruga 'kralja funka' ideju će, prema pisanju Slobodne Dalmacije, vrlo vjerojatno provesti u djelo.

Nekom od Dinovih obožavatelja drage stvari mogle bi nešto značiti, pa Danijela misli da ih je bolje prodati nego da ih zub vremena uništi. Od nekih stvari koje za nju imaju ogromnu sentimentalnu vrijednost nikad se ne bi odvojila, ali garaža je puna kutija s lijepim komadima garderobe i raznih dodataka za koje bi bilo šteta da propadaju.

Svjesna je da je ideja pomalo neuobičajena za ovo podneblje, ali odlučila je probati.

Na aukciji će se vrlo vjerojatno naći i polucilindar i štap, upečatljivi modni dodaci koji se mogu vidjeti u njegovu spotu 'Hipnotiziran'. Za repliku crvenog odijela još ne zna hoće li ići na aukciju.

Kad odluči što, kada i po kojoj cijeni će ići na aukciju, Danijela će to objaviti na Dinovoj fan stranici na Facebooku. Za autentičnost planira jamčiti pripadajućom fotografijom s nastupa, iz videospota, ili iz Dinova života.

Kaže da je bilo ideja obožavatelja da napravi muzej Dinovih stvari, ali misli da bi to ipak bilo previše i uvjerena je da je aukcija pravi način da neke sitnice, za života drage pjevaču, nađu put do onih koji su ga uvijek podržavali i obožavali.