VRIJEDI GA ISPROBATI

Stvara efekt liftinga lica: Ovaj beauty trik s korektorom postao je viralni hit na TikToku

01.02.2021 u 16:03

Bionic
Reading

Na području make-upa, korektor za prikrivanje tamnih krugova i podočnjaka oko očiju brojnim ženama predstavlja ključni proizvod u beauty rutini, a zahvaljujući genijalnom triku koji je uspio postati viralni hit na TikToku sada znamo kako postići trenutne i zapanjujuće rezultate s ovim make-up saveznikom

Na tržištu danas postoji tisuće vrsta korektora čiji je cilj u potpunosti prekriti ili umanjiti umoran izgled osjetiljive kože oko očiju. I kada smo posmislili da je upravo to jedina funkcija korektora, zahvaljujući ovom viralnom beauty tutorialu s TikToka saznali smo da u sebi posjeduje i moć liftinga lica.

Video beauty influencerice Meghe Singh u kojemu damama objašnjava na koji način uz pomoć korektora mogu stvoriti efekt liftinga lica postao je pravi hit.

Korektor tekuće strukture Singh u spomenutom videu nanosi na određena područja lica – ispod očiju, kod usana i na području jagodica kako bi stvorila efekt liftinga lica. Nakon što je lijevu stranu lica na koju je nanijela korektor izblendala s kistom, usporedila ga je s desnom, a rezultati su brojne dame uspjeli impresionirati.

Od objave danas viralnog videa na TikToku, brojne dame snimile su vlastite videe u kojima primjenjuju tehniku nanošenja korektora poput beauty influencerice Meghe Singh još jednom dokazujući činjenicu da za transformaciju izgleda lica nije potreban posjet estetskom kirurgu.