ZALJUBLJENA VODITELJICA

Što se to događa s Tončicom Čeljuskom?

22.11.2012 u 11:47

Bionic
Reading

Otkako je u život Tončice Čeljuske ušetao Ante Toni Ramljak, osmijeh joj ne silazi s lica i ostavlja dojam sretne i zaljubljene djevojčice

Lijepoj Tončici Čeljuski na izgledu bi mogle pozavidjeti mnoge mlađe kolegice. HTV-ova urednica i novinarka u posljednje vrijeme zrači nevjerojatnim sjajem, a ni osmijeh joj ne silazi s lica.

Nova profilna slika na društvenoj mreži, ispod koje je napisala 'u televizijskoj šminki, nakon uljepšavanja... bez photoshopa…', više ostavlja dojam kao da će uskoro stati na modnu pistu, a ne ući u studio Dnevnika 3.

Atraktivna plavuša, čini se, voli biti u centru pažnje i uživa u komentarima na račun vlastitog izgleda koji ni ovoga puta nisu izostali. 'Prelijepa, divna, bellissima, kraljica…', samo je dio laskavih poruka.

Iako je uvijek bila atraktivna, mnogi su gledatelji HTV-a primijetili da se nešto događa sa seksi voditeljicom koja u posljednje vrijeme izgleda senzacionalno dobro. Vjerojatno je to zasluga i šarmantnog Ante Tonija Ramljaka. Sretni par u zajedničkim trenucima uživa od početka ove godine, a ako je suditi prema njihovim zajedničkim fotografijama, zaljubljeni pogledi govore više od tisuću riječi.