mekani puloveri

Što je in, a što out? Omiljeno pletivo od sada se nosi u novom stilu

19.01.2024 u 06:09

Bionic
Reading

Toplo pletivo ove zime nosi se u nježnijim nijansama, okruglog je izreza ili pokazuje gola ramena, a dobrodošli su i razni efektni detalji poput perlica ili cirkona

Ako postoji jedan odjevni predmet koji je simbol zime i hladnoće, onda su to topli puloveri. Neodoljivo mekani i iznimno svestrani, mnogima su najdraži komad koji se s guštom nosi od jutra do mraka.

No početkom nove godine polagano se mijenjaju i stilovi u nošenju omiljenog pletiva, a trendseterice su već pokazale koji su puloveri in, a koji out.

In: Kabelsko pletivo

Out: Rebrasto pletivo

Takozvana kabelska pletiva nezaobilazna su u ovoj zimskoj sezoni - osobito u krem ​​tonovima. Riječ je o finom pletenju nalik na pletenice koje se svojim dizajnom savršeno uklapa u stil nošenja predimenzionirane odjeće, cargo hlača i chunky tenisica.

Često dolazi i kao dugački pulover koji oni hrabriji mogu nositi kao haljinu te u kombinaciji s visokim čizmama kreirati zavodljivu kombinaciju koja će garantirano privlačiti poglede.

In: Gola ramena

Out: Izrez u obliku srca

Srcoliki izrezi na puloverima nedvojbeno su šarmantni i ženstveni, ali u narednim mjesecima zamijenit će ih senzualni komadi spuštenih rukava i golih ramena. Stil koji je bio popularan 2000-ih sada nam se vraća u punom sjaju!

In: Okrugli izrez

Out: V izrez

Ako vam gola ramena nisu osobito poželjna opcija (posebno po zimskoj hladnoći), više bi vam se mogli svidjeti trendi puloveri okruglog izreza. Trendseterice ih najčešće nose u chic sivoj boji, a nerijetko im posluže i kao modni dodatak prebačen preko ramena.

Ono što u 2024. godini više neće biti toliko poželjno su pletiva V izreza te ustupaju mjesto oblim siluetama.

In: Pulover s ukrasima

Out: Pulover sa sjajnim nitima

Nošenje pulovera na zabave nikad nije bila osobito poželjna opcija, no ove zime stižu nam toliko neodoljivi modeli da ćete ih rado nositi čak i na svečanija događanja! Riječ je o puloverima s ukrasima poput perlica, cirkona ili blještavih vezica, a zamijenit će dosad iznimno popularne modele sa sjajnim nitima.

In: Ružičasto pletivo

Out: Dopaminsko pletivo

Dopaminsko odijevanje zaludilo je modni svijet prošle sezone jesen-zima, no 2024. prevladavaju pastelne i neutralne nijanse. Ljubiteljice raznobojnih pulovera mogle bi se zaljubiti u novi trend - pletivo u baby ružičastoj, boji koja zamjenjuje jarke nijanse.