'IGRE GLADI'

Stiže najiščekivaniji filmski nastavak!

16.09.2014 u 14:00

Bionic
Reading

S velikim uzbuđenjem fanovi filmskog serijala 'Igre gladi' iščekuju ovogodišnji nastavak pod nazivom 'Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio'

Radi se o trećem nastavku o hrabroj Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence),čija je radnja smještena u distopijsko društvo nastalo na ruševinama SAD-a, a Lionsgate je predstavio novi foršpan!

'Igre gladi' jedna je od najuspješnijih filmskih franšiza posljednjih godina, a 21. studenoga u kina diljem svijeta stiže novi filmski nastavak čiji je prvi cjeloviti foršpan upravo ugledao svjetlo dana.

Osimomiljene J-Law, u glavnim ulogama pojavljuju se Liam Hemsworth, Josh Hutcherson i Julianne Moore te preminuli Philip Seymour Hoffman, kojem je to bila jedna od posljednjih filmskih uloga.  

Filmska radnja prati Katniss koja započinje svoju borbu kako bi spasila Peetu (Josh Hutcherson), a nacija je dirnuta njezinom hrabrosti i ljubavlju.

Inače, prva dva dijela u kinima su zaradila gotovo milijardu dolara, pa ne sumnjamo ni u to da će treći ponoviti taj nevjerojatan uspjeh.

Redatelj Francis Lawrence istovremeno snima dva filma, a drugi nastavak stiže u studenome 2015.