PATRICIA FIELD U ZANOSU

Stigla je nova sezona Netflixove 'Emily u Parizu', a evo što o izdanjima glavne junakinje kaže slavna kostimografkinja

22.12.2021 u 19:38

Bionic
Reading

Iščekivana druga sezona serije ‘Emily u Parizu’ napokon je stigla na Netflix, a za modna izdanja nezinih glavnih protagonista i ovoga puta pobrinula se proslavljena kostimografkinja Patricia Field zaslužna za brojna kultna izdanja junakinja serije ‘Seks i grad’

Video najave druge sezone Netflixove hit serije dale su naslutiti kako će Emily i društvo ponovno animirati gledatelje izdanjima u duhu modnog maksimalizma kakve je osmislila kostimografkinja Patricia Field, no njezina modna vizija za junake serije ‘Emily u Parizu’ nije se svidjela svima.

U ekskluzivnom razgovoru za američki Page Six, Field je izjavila kako hejterima njezinoga rada u seriji ‘Emily u Parizu’ ne dopušta da ju obeshrabre rekavši kako jedino može raditi s vlastitim idejama i onim na koje ju inspiriraju glumci iz serije.

  • +6
Druga sezona serije 'Emily u Parizu' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

U slučaju prve sezone navedeno je značilo nabavku impozantnog broja cipela s potpisom Christiana Louboutina za glavnu junakinju serije i poigravanje njezinom fizičkom sličnošću s filmskom divom i modnom ikonom Audrey Hepburn kroz modna izdanja poput crne koktel haljine u kojoj se pojavila na baletnoj predstavi.

  • +6
'Emily u Parizu' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Field je, kako sama priznaje, osobito ponosna na putna izdanja Emily koju utjelovljuje glumica Lily Collins. ‘Emily putuje vlakom iz Pariza do Francuske rivijere, a u izlasku iz vlaka nosi predivan svileni kaput sa svijetlim uzorkom dok na rukama nosi bijele rukavice bez prstiju. Jako sam zadovoljna s tim izdanjem’, priznala je slavna kostimografkinja a koje je spomenute rukavice sama osmislila za brend Seymoure te se u prodaji pod imenom ‘The Emily’ nalaze po cijeni od oko dvije tisuće kuna.