slatka promjena

Nove šiške, stare navike: Lily Collins pokazala svoj novi izgled

01.12.2021 u 22:11

Bionic
Reading

Glumačka zvijezda koju hrvatska javnost zna po Netflixovoj seriji 'Emily u Parizu', često iznenadi sjajnim frizurama koje joj sve toliko dobro pristaju. Od predivnih bobova, do frizura sa šiškama i bez njih uvijek iznova oduševi

Lijepa kćer slavnog pjevača Phila Collinsa, Lily Collins s frizurama stvarno nikad ne griješi. Sad je na svom Instagram profilu, u društvu kolegice Ashley Clark pozirala i predstavila osvježeni 'look'.

Fotografije je 32-godišnja zvijezda opisala s - 'nove šiške, stare navike'. I da, one su prave'. S ovom frizurom izgleda vrlo profinjeno i elegantno te mnoge podsjeća na Audrey Hepburn. Na fotografijama pozira s bijelom majicom na crne prugice s otkrivenim ramenima, koju je uparila s bež suknjom, crnim hulahopkama i lakiranim gležnjačama na vezanje.

Njezin suprug Charlie McDowell javio joj se prvi u komentarima uz brojne emojije sa srcima u očima i vatre. Ashley Clark joj je poručila: 'Ne mogu biti setnija što sam ponovo uz tebe'. na što joj je kćer slavnog pjevača Phila Collinsa odgovorila: 'Toliko mi je to nedostajalo'.

  • +10
Lily Collins Izvor: Profimedia / Autor: EMMA MCINTYRE / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Podsjetimo, s McDowellom je izrekala sudbonosno 'da' u Dutton Hot Springsu u američkoj državi Colorado početkom rujna. Romantična atmosfera bila je dodatno spektakularna zahvaljujući prekrasnoj vjenčanici s potpisom Ralpha Laurena koju je Lily izabrala za svoj najbitniji dan u životu. Elegantan kroj i raskošna čipka dodatno su pogodovali njezinoj vitkoj figuroj figuri te je učinili iznimno profinjenom, a nosila je i čipkasti plašt s kapuljačom.