FASHION GURU

Stajling Uršule Tolj toliko je retro da je demode; kao da je ispala iz vremeplova 80-ih, u kojima joj je glavna inspiracija bila Samantha Fox

  • 14.10.2020 u 14:41

  • Bionic
    Reading

    Na zagrebačkoj premijeri filma 'Mare' pojavila se i sva u bijelom HRT-ova urednica i voditeljica Uršula Tolj. No njezin stajling nije ni najmanje impresionirao Fashion Gurua

    Vidjela je naša Uršula da su bijele čizme in pa je brže-bolje uskočila u jedne, koje bi možda u nekoj drugoj kombinaciji bile in, a ovako izgleda kao da je ispala iz vremeplova 80-ih, ali nekog lošeg izdanja, jer joj je valjda glavni idol za slaganje ovog stajlinga bila Samantha Fox.

    Da je umjesto bijele veste stavila neku jaknu ili sako, već bi to bilo puno bolje jer bi pasalo uz čizme, no ovaj je stajling toliko retro da je demode.

    Uz tako nježnu bijelu boju kombinirala je smeđu torbu sa zmijskim printom i remen smeđe boje. Zašto, pobogu?

    Sve je to moglo izgledati puno bolje da si je dala truda i u pauzama za kavicu malo proskrolala po Instagramu i modnim rubrikama.

    Nije da Uršula uvijek modno kiksa, znala se ona i dobro odjenuti, ali ovo ipak nije bio najbolji stajling za ova rijetka pokazivanja u današnje vrijeme.

    • +3
    Premijera filma 'Mare' u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.