S POTPISOM LOEWEA

Spoj udobnosti i stila: Ovo je jedina trenirka koju biste poželjeli nositi na posao

04.10.2023 u 15:16

Bionic
Reading

Novu kolekciju jednog od najpopularnijih brendova današnjice, modna javnost očekivala je s nestrpljenjem

'Trenutno stvarno uživam u dnevnoj odjeći', izjavio je na kraju modne revije brenda Loewe njegov kreativni direktor Jonathan Anderson.

U kolekciji za novu sezonu proljeće/ljeto koju je ovih dana predstavio u Parizu pojavljuje se predmet koji svi imamo u ormaru, a najčešće nosimo u slobodno vrijeme, kada se želimo opustiti i uživati u udobnosti. Riječ je, naravno, o trenirkama koje svakako nisu predmet na koji prvi pomislimo pri slaganju poslovnih kombinacija, no uz određene stiliske zahvate, moguće ju je nositi na sasvim profinjen način.

Navedeno je, prije svega, moguće sa sweatshirt majicom iz nove kolekcije brenda Loewe čiji je prepoznatljiv dizajn redifiniran poigravanjem s proporcijama i volumenom.

S klasičnim okruglim ovratnikom i velikim središnjim džepom, ostaje prostrana na vrhu, a zatim se steže na rukama i torzu, po uzoru na dolčevitu. Puštajući da pada iznad struka, kombinira se s odgovarajućim modelom hlača jogger s naborima koji se spuštaju do poruba, podsjećajući na one klasičnije modele, zahvaljujući i detalju gumice na gležnjevima.

Zadržavajući se na jednoj boji i prirodnim tonovima, ušminkane verzije trenirki s potpisom brenda Loewe zaista je lako vizualizirati u poslovnom okruženju, a u navedenom svakako pomažu i dodaci.

U smeđoj, sivoj i kremastoj boji, na modnoj pisti naglašene su torbama bezvremenskog izgleda i sandalama rimskog stila, od antilopa i s tkanim trakama.