Žene sa stilom

Sofia i Nicole Richie rijetko se pojavljuju zajedno, a kada to učine to bude spektakularno

13.11.2023 u 10:19

  • +6

Sofia Richie Grainge

Izvor: Profimedia / Autor: IMAGE PRESS AGENCY / DDP USA / LISA OCONNOR/AFF-USA.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / IMAGE PRESS AGENCY / DDP USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Omiljena američka 'it' djevojka Sofia Richie privukla je svu pažnju kada se pojavila na gala zabavi neprofitne organiziavije Baby2Baby. I ovog puta pokazala je odličan look u stilu tihog luksuza, a stilski u korak ju je pratila njezina sestra Nicole Richie

Nicole Richie i Sofia Richie uživale su zajedničkom izlasku povodom gala večere Baby2Baby, a crvenim tepihom prošetale su zadivljujućim modnim kombinacijama koje su predstavljale spoj bezvremenske elegancije i zavodljivog chica.

Sestre Richie rijetko kada se pojavljuju zajedno na crvenom tepihu, no kada to učine onda to bude u velikom stilu. Nicole je izgledala zapanjujuće dobro u crvenoj baršunastoj haljini s dolčevita ovratnikom čiji dizajn potpisuje Alberta Ferretti. A haljina maksi kroja imala je vrlo elegantan i dojmljiv detalj u vidu otvorenih leđa. Odjevnu kombinaciju Nicole je upotpunila elegantnim prstenjem i naušnicama vlastitog brenda House Of Harlow 1960.

Sofia se pak odlučila za sofisticiranu crnu haljinu dugih rukava s prozirnom suknjom s potpisom Chanela, upotpunjenu izuzetnim nakitom Davida Yurmana.

Slavne sestre su se udružile kako bi predstavile izvedbu Snoop Dogga na Baby2Baby gala veečeri, dobrotvornom događaju koji opskrbljuje siromašnu djecu potrebnim stvarima. A to nisu propustila ni druga poznata imena poputa Kim Kardashian, Olivie Wilde, Salme Hayek Pinault, Channinga Tatuma i Zoe Saldane.

Sestre su stigle u pratnji muževa. Tako je 42-godišnja Nicole pozirala sa suprugom Joelom Maddenom, za kojeg se udala 2010, a zajedno imaju dvije kćeri, 15-godišnju Harlow te 14-godišnju Sparrow.

Sofia je na crvenom tepihu pozirala uz supruga Elliota Graingera s kojim je uplovila u bračnu liku u travnju ove godne. Naime, 25-godišnja američka 'it' djevojka čije je raskošno vjenčanjem ove godine dalo novo značenje takozvanoj old money estetici, s vremenom se prometnula u pravu ikonu stila. A njezine pažljivo osmišljene odjevne kombinacije redovito se prate s velikom pozornošću.

STAJLING ZA PETICU

Prelijepa Sofia dokazala kako s elegantnim crnim odijelom nikad ne možete pogriješili

Pogledaj galeriju

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'