'MUST HAVE' KOMAD

Slavna ljepotica ne skida se iz trendi tenisica kojima nije odoljela ni Nikolina Ristović

14.01.2019 u 15:21

Bionic
Reading

Manekenka Gigi Hadid viđena je nedavno u New Yorku u dva različita izdanja kojima je zajednički jedan popularan modni dodatak, a riječ je o glomaznim tenisicama s potpisom talijanskog brenda Ash koje obožava i hrvatska voditeljica Nikolina Ristović

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice, Gigi Hadid, ne skida se iz omiljenih joj glomaznih tenisica s potpisom talijanskog brenda Ash. U njima je nedavno viđena kako napušta teretanu, a potom i na modnom snimanju na ulicama New Yorka. Riječ je o takozvanim tatinim tenisicama koje su posljednjih sezona na vrhu liste najpoželjnijih trendova.

Zahvaljujući modnoj kući Balenciaga i gruzijskom dizajneru Demni Gvasaliji koji su proslavili trend glomaznih tenisica inspiriranih tatinim tenisicama, ova 'ružnjikava' obuća postala je 'must have' komad u ormarima trendseterica diljem svijeta.

  • +13
Gigi Hadid u tenisicama brenda Ash Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna manekenka, poznata i kao jedna od vodećih trendseterica i influencerica, ima nos za trendove u nastajanju. Gotovo da i ne postoji modni trend koji plavokosa ljepotica nije prva iznijela, no kada je riječ o popularnim Ash tenisicama manekenku je prestigla jedna poznata Hrvatica.

Voditeljica Nikolina Ristović, koja je ove godine zasjela na peto mjesto Fashion Guruove liste najbolje odjevenih Hrvatica, prva je bacila oko na trendi tenisice. Nikolina je Ash tenisice koje se prodaju po originalnoj cijeni od oko 2,000 kuna nosila na reviji Matije Vuice u listopadu prošle godine, uskladivši ih s efektnom midi haljinom s potpisom hvaljenog londonskog brenda Rixo.

Lijepa voditeljica ne krije kako je slaba na tenisice koje, otkako je po drugi put postala mama, nosi puno češće nego štikle.

'Najčešće sam sportski odjevena i najčešće biram udobnu odjeću. Uglavnom su to tenisice koje su udobne i oku ugodne, dok rjeđe nosim haljine koje uglavnom ostavljam za neke posebne prigode. Ono što se uvijek može pronaći u mom ormaru su kožna jakna i jeans, kao i neki lijepi kaput za koji smatram da ga je uvijek dobro imati', rekla je nedavno za tportal Nikolina i priznala kako još uvijek s jednakom ljubavlju kupuje cipele kojima teško odolijeva.