AMBER VAlLETTA

Slavna ljepotica blistala na oskarovskoj zabavi u chic topu i elegantnom odijelu s potpisom popularnog Manga

14.03.2023 u 09:07

  • +3

Amber Valletta

Izvor: Profimedia / Autor: Avalon / Avalon / Profimedia

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka i glumica Amber Valletta izgledala je sjajno na partyju Vanity Faira, na koji su se uputile zvijezde nakon dodjele Oscara

Amber Valletta se odlučila za nešto posve drukčije od raskošnih haljina u kojima je došla većina slavnih uzvanika. Lijepa manekenka blistala je u elegantnom bijelom odijelu, kojem je dala posve novu vibru uz pomoć zgodnog topa ukrašenog perjem.

Elegantni look Amber je upotpunila zanimljivim naušnicama i crnom pismo-torbicom.

Elegantno bijelo odijelo upotpunila je zgodnim, ali i pristupačnim komadom koji potpisuje i domaćim zaljubljenicama u modu dobro poznat španjolski brend Mango. Statement top bez naramenica, kao i chic odijelo, dolaze iz Mango Capsule, premium kolekcije orijentirane na komade u kojima se bez puno razmišljanja možete uputiti i na različite svečane prigode, a bez bankrota. U prodaji će se naći 20. ožujka.

Za slavnom ljepoticom okrenule su se mnoge glave na svečanosti u organizaciji Vanity Faira, jer stajling joj je bio pun pogodak.

  • +115
Poznati na zabavi Vanity Faira Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / CRASH/IMAGESPACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Iako je ovogodišnja zabava Vanity Faira bila u znaku golišavih izdanja brojnih ljepotica poput Olivije Wilde, Hunter Shaffer ili Ciare, i Amberin stajling privukao je dosta pozornosti.

  • +44
Moda na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA

U svakom slučaju, kolekcija Capsule popularnog Manga za događaje kao što su vjenčanja, krštenja ili pričesti uspješno se uklopila u holivudski glamur pokazavši da za fantastične modne kombinacije nije nužno potrošiti brdo novca.

Palazzo hlače, elegantan sako i cool top s mekim perjem i više su nego dobar izbor za nadolazeću sezonu vjenčanja ovoga proljeća i ljeta, a zašto da ne i za sve one mladenke koje nisu oduševljene princeza krojevima, tilom, čipkom ili korzetima te žele nešto posve drukčije...

Svaka čast, Amber!