OBITELJSKI DAN NA PLAŽI

Slavna Brooke Shields izgleda poput starije sestre svojim kćerima tinejdžericama, a ponosno je pokazala i ožiljak na bedru

22.06.2021 u 10:48

Bionic
Reading

Glumica koja se kao tinejdžerica proslavila ulogom u filmu 'Plava laguna', uskočila je u bikini i sa svojih 56 godina na leđima još jednom pokazala da je u izvrsnoj formi. Na vrući pijesak njujorške plaže izvela je i svoje dvije kćeri tinejdžerice

U priručnim gaćicama i grudi prekrivenih kosom, kakvu smo je imali prilike gledati u filmu 'Plava laguna', mlada Brooke Shields mnogima se urezala u pamćenje.

Za obiteljsko druženje na plaži, danas 56-godišnja glumica odjenula je bikini brenda Aerie, a njihove su modele kupaćih kostima odabrale i glumičine kćeri tinedžerice, 18-godišnja Rowan i 15-godišnja Grier.

Djevojke su, kao i slavna mama, na plažu stigle bez puno šminke, ali tijela ukrašenih ogrlicama i narukvicama, no po tenu bi se dalo zaključiti da Brooke provodi puno više vremena na plaži od svojih kćeri.

Osim poziranja fotografu i nekoliko selfieja, Brooke je s kćerima zaigrala i odbojku s loptom na napuhavanje, a pozirajući je ponosno pokazala i veliki ožiljak na desnom bedru koji joj je ostao od operacije slomljene bedrene kosti.

  • +8
Brooke Shields s kćerima na plaži Izvor: Profimedia / Autor: Aerie/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, slavna glumica se još uvijek oporavlja od bolne ozljede noge i infekcije stafilokokom koju je zaradila na operaciji.

Brooke je u siječnju nezgodno pala u teretani i slomila desnu bedrenu kost, a nakon dvije operacije umetanja metalnih šipki i ploča u nogu, razvila je vrlo ozbiljnu infekciju stafilokokom, zbog čega je morala ponovno biti podvrgnuta hitnoj operaciji.

'Mnogo toga se moglo dogoditi i jednostavno se osjećam vrlo sretnom što sam živa', rekla je nedavno Brooke.