KRONOLOGIJA JEDNE LJUBAVI

Slave 12 godina ljubavi, njihova idila je potpuna

20.05.2014 u 09:54

Branka i Hrvoje Krstulović

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Bionic
Reading

Najljepša hrvatska misica Branka Bebić i poduzetnik Hrvoje Krstulović upoznali su se 2002. tijekom ljetovanja na Hvaru. Ove godine slave 12 godina ljubavi koju su obilježila trojica sinova, Ante, Niko i Dino

Nakon razvoda od glazbenika Sandija Cenova, Miss Hrvatske 1994., Metkovka Branka Bebić pronašla je srodnu dušu. Tijekom ljetovanja na Hvaru 2002., upoznala je muškarca s kojim će ostvariti sve svoje obiteljske snove, poduzetnika Hrvoja Krstulovića.

'Bio je to prst sudbine. Ja obožavam Hvar i ondje godinama ljetujem s prijateljicama. Svakog sam ljeta nagovarala Milanu da nam se priključi, ali bi ona uvijek bila spriječena obavezama. No prošlo je ljeto sama nazvala i kazala da dolazi. Kad je stigla, bila je umorna od puta pa smo razmišljale da tu prvu večer ostanemo kod kuće. Naposljetku smo se ipak dogovorile da izađemo u Carpe Diem, ali samo na jedno piće. Tamo je bio i Hrvoje, Milanin prijatelj s fakulteta, i tako je sve to polako počelo', rekla je tada Branka za Story.

Prvi put u javnosti su se pojavili na Noći gutača reklama 2002. Već idućeg ljeta, na prvu godišnjicu ljubavi uslijedile su zaruke. Hrvoje ju je zaprosio u prepunom hvarskom okupljalištu Carpe Diemu kleknuvši pred nju i pruživši joj kutijicu u kojoj je svjetlucao dijamantni prsten. Branka je prvo zaplakala od sreće, a potom je sjela svom dragom u krilo, neumorno ponavljajući: 'Da, da, da!'


Trogodišnju vezu okrunili brakom u lipnju 2005. S obzirom na to da se Branka za prvog supruga Sandija Cenova udala u crkvi, s Hrvojem je, na 17. katu zagrebačkog hotela Westin imala civilno vjenčanje. Medijima je pristup bio najstrože zabranjen, no neke su stvari do medija dospjele. Hrvoju je kum bio dugogodišnji prijatelj Mislav, a Branki njezina sestra Milana.

U krugu odabranih bili su manekenka Kristina Bradač i nogometaš Dario Smoje, Iva i Boško Balaban, Vanja Rupena s Andrejem Stanićem, Martina Todorić sa suprugom Antom, Anica Martinović, Sanja Duggan, Iva i Hrvoje Balent.

A koliko je Hrvoje romantičan, pokazao je kada joj je doveo poklon iznenađenja na samo vjenčanje - omiljenog pjevača Massima Savića, a potom joj priredio i čestitku Mela Gibsona koju je iz Londona donio glumčev osobni izaslanik. Hrvojevi kolege izradili su filmski plakat s njihovim fotografijama i natpisom 'Shrek & Pretty Woman'. Dodali su potpis 'Mr. & Mrs. Krstulović' te Hrvoja i Branku tako usporedili s Bradom Pittom i Angelinom Jolie.

Mladenci su se odmah potom uputili na medeni mjesec na otok Capri gdje su zbog poslovnih obaveza uživali tek pet dana. U studenom iste godine, Branka i Hrvoje postali su roditelji sinčića Ante koji je sa svoje tri godine dobio još jednog brata. Maleni Niko stigao je kao najljepši božićni poklon. Branka i Hrvoje odlučili su se i na treće dijete, kojem su se tada najviše veselili Ante i Niko te su navijali za brata. A želja im se i ostvarila. U ožujku 2013., stigao je maleni Dino. Njihova je obiteljska idila sada potpuna.