FASHION GURU

Slađana je uvijek imala osebujan stil, a i više nije princeza, no raskošna crvena bunda s kožnim detaljima i krznena torba ipak su previše čak i za srpsku estradu

  • 12.01.2021 u 13:31

  • Bionic
    Reading

    Upečatljiv stajling nekadašnje ex-yu zvijezde Slađane Milošević ispred beogradskog suda jednostavno ne može proći nezamijećeno. Crvena krznena bunda, torba od krzna u drugoj boji, neobične čizme i tirkizne rukavice u kombinaciji s prekvarcanim tenom i zblajhanom, natapiranom kosom, zaključio je Fashion Guru, previše su i za srpsku estradu

    Da ne bi netko pomislio da samo mi imamo Severinu i njezinog bivšeg, u susjednoj državi povlačenje po sudovima je sasvim normalno. Poznate osobe ako barem jednom nisu tužile nekog, nisu ni poznate, jer najbolje fotke u tabloidima su one ispred sudnice. Cijela plejada njihovih pjevača i estradnjaka tužila se zbog vrijeđanja, krađa, a u slučaju poznate ex-yu zvijezde Slađane Milošević i obiteljskog nasilja.

    Zvijezde dolaze na sud u nebuloznim kreacijama, pa ni Slađana nije iznimka. Svi znamo njezinu pjesmu 'Princeza' s Dadom Topićem, a znamo i da je oduvijek imala osebujan stil, ali više nije princeza, tako da ne iznenađuje njezin stajling ispred suda.

    • +3
    Slađana Milošević Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

    Sumnjam da zna tko je Maja Šuput, no zato joj je sigurno Donatella Versace jedan od idola, jer tko bi se inače pržio u solariju u današnje vrijeme. Ekstravagantna kao i uvijek, došla je, nadam se, u lažnom krznu makar opet čisto sumnjam da bi se ona pojavila u tome.

    Raskošna crvena bunda s kožnim detaljima te krznena torba ipak su previše i za srpsku estradu. No to nije sve - Slađana je zblajhana u platinastu nijansu s primjesama žute i natapirana koliko ide, a sve je začinila tirkiznim rukavicama koje joj sigurno pašu uz odjevnu kombinaciju koju srećom ne vidimo.

    Sve u svemu, ovo je ekstravagantan i osebujan stajling, ali u moru naših dosadnih zvijezda koje žele izgledati kao s reklamnih kampanja na Instagramu i sve su fotošopirane toliko da su neprepoznatljive - ovo je osvježenje, a moram priznati da sam se slatko nasmijao.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.