FASHION GURU:

Capak kao da je došao s tuluma, Markotić je to damski odradila, Božinović pazio da ne ozebe, Marić mišićima vadio mast, a Milanović? U prvi sam mah pomislio da će u Afganistan

  • 07.01.2021 u 14:56

  • Bionic
    Reading

    Cijepljenje protiv koronavirusa članova Stožera, ministara i predsjednika RH Zorana Milanovića pred kamerama izazvalo je veliku medijsku pozornost, a našem modnom kritičaru Fashion Guruu nisu promaknuli ni stajlinzi koje su političari odabrali za tu prigodu

    Farma, ma tko to gleda, 'Ljubav je na selu', možda u nekoj drugoj državi, 'Večera za pet', to bi već prije bilo, ali imamo novi reality show koji se trenutno prikazuje u medijima - cijepljenje Vlade i Stožera. Da odmah budemo na čistu, veliki sam pobornik cijepljenja i smatram da je to spas, tako da zluradi komentari koje ostavljate samo pokazuju vašu zatucanost, a i Ameri imaju Trumpa za to.

    Mene više zanima modni aspekt naših političara i njihovih potkošulja. Da smo se nagledali ne baš laskavih tijela, povećih trbuha i mlitavih ručica, nije potrebno dvojiti, dovoljno je pogledati slike, ali da se baš nisu bili pripremili i odjenuli nešto pristojno, a znaju da će sve vrvjeti od medija, to je već u skladu sa stavom - baš me briga.

    Stožer je imao privilegiju prvi se cijepiti, njih smo se stvarno nagledali u posljednjih godinu dana u svim kombinacijama (pretežno lošim), ali gđa Markotić je ozbiljno shvatila svoju ulogu i sredila se za ovako svečan čin. Bluzica i biserna ogrlica, vrlo damski.

    • +16
    Cijepljenje članova Stožera civilne zaštite Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

    Nažalost, to ne mogu reći za prvog člana Stožera, kojem je već sigurno puna kapa svega, ali sam je izbrao, članska iskaznica možda nije uvijek najbolje rješenje. Gosp. Capak izgleda kao da je noć prije bio na nekom tulumu na koji je upala policija, ali vjerojatnije je da je malo spavao prošlu noć. Nakon što smo ga vidjeli da se slika na kutiji cjepiva siguran sam da će i ovaj put poslužiti za dodatne šale na internetu, jer poza i stajling su za to. Njegov kolega Božinović bio je puno iskusniji u tom dijelu, pa je, da ne ozebe, stavio prsluk i bio gledljiviji. Sva sreća da ih u tim trenucima nismo morali i slušati.

    • +5
    Članovi Vlade RH cijepe se protiv Covida-19 Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

    Reality show, kako to obično biva, ima i nastavak, a drugi dio bio je danas, kada je na red došla Vlada. Tu već imamo zanimljivije pripadnike, poput ministra financija. Gosp. Marić ima taman mišićave ruke da može primiti cjepivo, a usput je i pokazao kolegama da je u fit formi te im time vadio mast. Za razliku od Marića i njegovih prsa, njegov kolega Ćorić baš se ne može pohvaliti skladnom građom, ali zato preferira majice na V, koje su isto uske - zašto?

    Da, tu nije kraj, u trećem nastavku je predsjednik. Kako je nekada Tito parirao Zapadu spuštajući se s velebnih stuba na Pantovčaku, tako se sada predsjednik Zoran Milanović spustio u nesvakidašnjem izdanju. U prvi mah pomislio sam da ide u Afganistan, ali znam da su naši vojnici povučeni, tako da sam shvatio da se gosp. Milanović sredio za cijepljenje. Čak je i mladi medicinar koji mu je davao cjepivo bio u stilu, ošišan na irokezu, moderan je naš predsjednik. On se nije morao gurati među rajom u Nacionalnoj knjižnici, već je, kako i dolikuje, bio sam za stolom, tj. s načelnikom Oružanih Snaga, gosp. Hranjem.

    Sigurno će biti još nastavaka, a zasigurno ćemo se nagledati još puno (ne)skladnih tijela i obješenih trbuha.

    • +4
    Zagreb: Predsjednik Zoran Milanović javno se cijepio protiv koranavirusa Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.