HIT MODEL

Sjećate li se Zarine viralne haljine na točkice? Dobila je novu, laskavu verziju

10.10.2023 u 09:21

Zarina haljina na točkice

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Osim što su postale osnovnim elementom u garderobi brojnih fashionistica, haljine na točkice jedna su od najelegantnijih opcija, a španjolska Zara zaslužna je za kreiranje najpopularnije verzije posljednjih godina

Imati haljinu na točkice je kao da imate onu sjajnu saveznicu koja vas spašava modnih nedoumica u milisekundi, a ako je još uvijek nemate - ili želite promijeniti onu koju već imate - španjolska Zara i ove sezone nudi idealan model.

Omiljeni high street brend godine 2019. izazvao je euforiju diljem svijeta svojom haljinom na točkice koja je tada koštala 299,90 kuna, da bi njezine nove verzije nudio i u narednim kolekcijama.

Haljina je izazvala toliku euforiju da joj je čak posvećen i profil na Instagramu, a Zara je od tada lansirala nekoliko zamjenskih varijanti.

Ove sezonu, Zarina haljina na točkice stiže s još ljepšim - i laskavijim - uzorkom od originala.

Haljina je košuljastog kroja, dužine midi i s detaljem dugih puf rukava elegantnog izgleda. Krasi ju i odgovarajući remen za dodatno isticanje struka, a u prodaji se nalazi po cijeni od 39,95 eura i širokom rasponu veličina.