ELEGAnTNO IZDANJE

Severina stigla na sud u haljini iz ormara Kate Middleton i cipelama koje joj donose sreću

05.02.2024 u 14:18

Bionic
Reading

Naša poznata glazbenica u svakom pojavljivanju u javnosti pokazuje koliko je dobro upućena u modne trendove i vješto ih uklapa u svoje chic stajlinge

Pjevačica je izazvala veliku pozornost i prilikom dolaska na Općinski kazneni sud u Zagrebu.

Ovoga puta nije riječ o skrbništvu nad maloljetnim sinom, koji je odlukom Vrhovnog suda vraćen ocu Milanu Popoviću, već zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba, te za slanje uvredljivih poruka ravnateljici Osnovne škole Mate Lovraka Ljiljani Klinger.

Popularna Splićanka servirala je još jedan vrhunski look kojem je nemoguće naći zamjerku, pa ne čudi to da se našla na trećem mjestu aktualne ljestvice najbolje odjevenih u 2023. po izboru Borisa Banovića - Fashion Gurua.

  • +15
Dolazak Severine na sud Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Severina je i ovoga puta briljirala u vječitom modnom klasiku, kombinaciji bijele i crne, što se pokazalo odličnim izborom.

Odabrala je chic bijelu haljinu s potpisom svjetski poznatog londonskog brenda Self-Portrait, iza kojeg stoji dizajner Han Chong, čiji donji dio izgleda kao plisirana suknja, dok je gornji dio dizajniran kao elegantan sako s crnim detaljima.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, istu je haljinu, u kombinaciji sa štiklama od brušene kože, prošle godine nosila Kate Middleton na otvorenju obnovljene Nacionalne galerije portreta u Londonu, čija je pokroviteljica.

Severina se pak odlučila za upečatljive crno-bijele cipele 'srećonoše'. Isti je model, naime, nosila i na posljednjem ročištu. Riječ je o Diorovim štiklama iz kolekcije za jesen/zimu 2023./2024., zanimljivoj verziji popularnih modela Mary Jane.

  • +10
Severina Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Ovaj je stajling nadogradila luksuznim detaljem - klasičnom crnom Chanelovom torbicom s ručkom u obliku zlatnog lanca, omiljenim modelom mnogih fashionistica.

Kosa stilizirana u blage valove, naočale s velikim zlatnim okvirima i decentne naušnice savršeno su se uklopili u ovaj moćan outfit.