provjerena formula

Severina je izgledala fantastično, a ovu haljinu je odabrala s jako dobrim razlogom

10.12.2023 u 13:02

Bionic
Reading

Finalna večer glazbenog talent showa 'Superstar' bila je vrlo uzbudljiva, no osim što je otkrila pobjednicu završnica je otkrila i fantastičnu Severininu haljinu, s dizajnerskim potpisom londonskog brenda za kojim se poseže kada se želi postići 'wow' efekt

U dugoj crnoj haljini, ravnog kroja i bez naramenica, uz dodatak raskošno volumioznih rukava koji baby ružičastoj nijansi članica žirija glazbenog talent showa 'Superstar' našla se u centru pažnje. Bio je to stajling koji se primjećuju, a Severina se za njega poslužila istim trikom kao i Barbara Kolar, posegnuvši za haljinom britanskog brenda Solace London.

Naime, mnogima omiljena voditeljica, Barbara Kolar pokazala se kao velika ljubiteljica poznatog britanskog brenda te je često birala njihove kreacije. Naime, u showu 'Zvijezde pjevaju' pokazala je niz sjajnih stajling s potpisom britanskog brenda, a baš svaki je izazvao opće oduševljenje.

  • +30
Finale 'Superstara' Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Upravo za finalnu večer showa 'Zvijezde pjevaju' pokazala je upečatljiv stajling u zelenoj boji s potpisom spomenutog brenda. Za stajling koji sigurno privlači poglede i izaziva 'wow' efekt odabrala je jednostavnu, usku haljinu koja ističe siluetu tijela, upotpunjenu itekako upečatljivim detaljem u vidu velikog zelenog volana načinjeno od sjajnog materijala koji je prekrivao cijeli gornji dio kreacije.

No, još jedak stajling kojeg se mnogi vjerno sjećaju je crvena Arden haljina koju krasi off the shoulder trend koji otkriva ramena, te vrlo efektan detalj 'produženih' asimetričnih rukava, koji je bio zadužen za malu doze dramatike.

No, prije toga Barbara je nosila zelenu drapiranu haljinu imena Lotus s potpisom istog brenda. Ipak, to nije bio prvi put da je Barbara nosila Solace London kreaciju. U svibnju 2021. je nosila dugu, skulpturalnu haljinu spuštenih ramena u plavoj, crnoj i zelenoj boji. A niti pola godine ranije jednostavna crna haljina sa srcolikim dekolteom bila je pravi magnet za poglede.

Jedno je sigurno, svaki put kad je odjenula Solace London haljinu Barara Kolar pokrenula je lavinu oduševljenja, a 'wow' efekt nije izostao – bio je to uvijek stajling o kojem se priča danima.

Ovaj londonski brend osnovan 2013. godine u kratkom je roku osvojio brojne modne zaljubljenice poput Zendaye, Olivije Palermo, Jaime King, Kendall Jenner, Jessice Chastain, Marion Cotillard, Chrissy Teigen. A Severina je također za stajling bez greške, savršeno laskav i glamurozan, posegnula za ovim brendom. Ono što ove kreacije čini dobitnim je odličan spoj jednostavnog i vrlo laskavog kroja s dramatičnim detaljima u vidu volumioznih rukava i proreza.

Severina, inače ljubiteljica trendova s primjesom vječne klasike i doze elegancije, za haljinom ovog brenda posegnula je iz jako dobrog razloga – ove kreacije baš uvijek izazovu oduševljenje i privuku pažnju.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'