FASHION GURU:

Severina će ovako brzo vratiti kredite

23.07.2013 u 10:25

  • +2

Fashion Guru modni sud

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Bionic
Reading

Čime je to Jelena Rozga uspjela iznenaditi našeg Fashion Gurua, i to ugodno? Zašto je Severina nabila tempo i ima je po svuda te zašto je Danijela Martinović pokazala donje rublje, objasnio nam je u svom ovotjednom modnom sudu naš Feshi

Severina dijeli ćevape i liže sladoled, a Jelena gladnoj raji dijeli burek i krafne. No Guru nije iznenađen tim akcijama poznatih pjevačica, već stylingom Jelene Rozge koji ga je, vidi čuda, ovaj put ugodno iznenadio.

Severina je, kao i uvijek, nepogrešiva u izboru odjeće, no Guru zna i razlog zašto je nabila tako jak tempo, 'kako je rekla, mora platiti kredite', zaključuje Guru. 

Diva Milena Dravić odličnim izborom toalete ostavila ga je bez teksta.No Danijela Martinović zaigrala je na drugu kartu. Baš kao i kolegice, uočio je Guru, Martinović je odlučila pokazati donje rublje. 'Ona inače ne pokazuje draži olako', ali primjećuje Feshi, 'sila Boga ne moli', morala je i Danijela nešto učiniti.


Olja Vori pak u gladijatoricama i haljinom na pruge može i na neko društveno događanje, a Guru zaključuje da bi tamo bila jedna od najbolje odjevenih.

Neveni Rendeli godina nije baš najbajnija, zaključuje Guru, čim je u Zagrebu. No zato joj frizura i na +35 ima volumen. U čemu je tajna Feshi misli da zna.

Jasmin Stavros pak, 'zabrijao je da je Snoop Dog'. Skinuo je robu kakvu nose hipijevci preuzetu od Boba Marleyja, 'valjda će i glazba biti takva', nada se naš modni komentator.