trendovi za 2023.

Senzualne vezice, volani i mikro bikiniji: Ovo su najpoželjniji kupaći kostimi

28.04.2023 u 12:28

Bionic
Reading

Ugledna modna tražilica Stylight detektirala je trendove u kupaćim kostimima koji će obilježiti ljeto 2023. godine

Sve je bliže ono doba godine kada su dani sve dulji, temperature sve više, a svi planovi usmjereni prema ljetovanju i bezbrižnim danima provedenim uz osunčanu plažu.

Uz to, naravno, ide i potraga za odgovarajućim kupaćim kostimom, a popularna modna tražilica Stylight kroz detaljnu analizu interesa milijuna kupaca, došla je do provjerenih podataka koji će modeli biti najpopularniji nadolazećeg ljeta.

Kostimi inspirirani 'Malom sirenom'

Ljetni stil 'sirene' oduvijek je simbolizirao ženstvenost i senzualnost pa ne čudi što se na samom vrhu po traženosti nalaze upravo ovakvi kupaći kostimi.

Stil 'sirene' ovog ljeta podrazumijeva bikinije i jednodijelne kostime u plavoj, zelenoj i boji koralja, a sve sa zanosnim metalnim odsjajem.

Jednodijelni kostimi sa zaobljenim izrezom

Okrugao i dubok izrez sastavni je dio najpoželjnijih jednodijelnih badića koje, čini se, ove sezone nećemo često viđati s popularnim V-izrezom.

Ovaj kroj podosta podsjeća na retro siluete nalik 80-ima, a obožavat ćete ga i jer se vrlo lijepo stilizira s lepršavim ljetnim dugačkim suknjama, haljinama ili pareom!

Razigrani volani

Još jedan trend neodoljivog retro šarma svakako su razigrani volani koje ćemo često viđati na raznim modelima kupaćih kostima.

Volani su najčešće postavljeni na rubove donjih i gornjih dijelova bikinija ili kao efektna poprečna pruga jednodijelnih badića, dok su neki modeli u potpunosti saživljeni s ovim stilom te dolazi u potpunosti sačinjeni od šarmantnih volana.

Mikro bikiniji

Mini i mikro bikiniji vjerojatno su najseksepilnije ljetne opcije koje mnogi preferiraju i zbog činjenice što omogućuju dohvaćanje gotovo potpune preplanulosti čitavog tijela.

Već smo vidjeli kako u jednom takvom primjerku uživa manekenka Emily Ratajkowski, a nema sumnje kako će društvene mreže modnih ovisnica i trendseterica ubrzo biti preplavljene upravo ovim modelom.

Mnoštvo vezica i efektnih krojeva

Osim klasičnih verzija kupaćih kostima, ovo ljeto učestalo ćemo viđati i razne 'otkačene' krojeve te modele s mnoštvom vezica koje senzualno prate liniju tijela.

Ovaj stil svojevrsni je nastavak prošlogodišnjeg trenda ugrađenih mini lančića, a izvrsno će pristajati i na kratke hlačice visokog struka i topovi s jednom naramenicom.