LADY GAGA

Seks bez kondoma je ruski rulet

02.03.2010 u 10:50

Bionic
Reading

Ekscentrična pjevačica koja sudjeluje u kampanji protiv HIV/AIDS-a usporedila je seks bez kondoma s ruskim ruletom i otkrila da je u celibatu jer nema vremena za seks

'Ne živimo u vremenu kad možeš spavati sa svakim s kim bi htio. Jako je važno dobro paziti, upoznati tu osobu i testirati se prije seksa. Svi znamo da je seks bez kondoma ruski rulet', poručila je Lady Gaga.

Priznala je da je trenutno previše usredotočena na karijeru i da nema vremena za vezu te da se osjeća 'usamljeno na ovom svijetu'.

'Sama sam i jadna, ali zapravo volim biti sama. Bila sam i prije u nekim vezama, ali budući da sam stalno na putu, nemoguće mi je održavati vezu. I znate što? To je OK. Čak i Lady Gaga može biti u celibatu. Ne trebate se seksati da biste bili voljeni', rekla je pjevačica koja je nedavno prekinula vezu s Matthewom Williamsom.

Otkrila je da i sama želi što bolje upoznati partnera prije nego uskoči s njim u krevet i poručila ženama da se povedu za njenim primjerom. 'Ako nekog ne možete upoznati, ne trebate se ni seksati s njim. I to je OK u današnje vrijeme, odrasli smo i znamo da ne možemo biti toliko slobodni po tom pitanju', poručila je pjevačica koja je ohrabrila žene da se redovito testiraju, i to u sklopu kampanje protiv HIV/AIDS-a koju je pokrenula kozmetička kuća MAC, a u kojoj zajedno s njom sudjeluje pjevačica Cindy Lauper.