NIKAD VIŠE

Scarlett Johansson prisjetila se užasnog iskustva: 'Izgubila sam jako puno kose'

07.06.2023 u 16:21

Bionic
Reading

Atraktivna Scarlett Johansson (38) godinama je na A-listi holivudskih zvijezda, a premda se bliži 40-ima, plavokosa ljepotica, slažu se svi, nije se nimalo promijenila otkad je ušla u svijet showbiza

Slavna glumica, koja stoji iza beauty brenda The Outset, jednostavne linije za njegu kože, za britanski Glamour otkrila je ponešto o svojoj beauty rutini, ali prisjetila se i neugodne situacije kad je gotovo ostala bez kose.

'Moja najveća beauty katastrofa bilo je izbjeljivanje kose neposredno prije snimanja filma 'Izgubljeni u prijevodu'. Imala sam tad oko 17 godina. Redateljica Sofia Coppola htjela je da u tom filmu imam plavu kosu, a ja sam tada bila crvenokosa. Išla sam na taj postupak te su mi prvo skidali boju nekoliko puta i na kraju se dogodilo da sam u tom procesu izgubila jako puno kose. Bilo je to jako tužno', ispričala je.

Ideja o pokretanju brenda, objašnjava, nastala je tijekom lockdowna kao rezultat njezine mučne i višegodišnje borbe s aknama.

  • +3
Scarlett Johansson Izvor: EPA / Autor: Guillaume Horcajuelo

'Moja koža bila mi je izvor puno tjeskobe i frustracija. Bojala sam hidratizirati i hraniti je jer je trend otkad sam bila tinejdžerica bio da su akne loše - maknite ih s lica. Stalno sam čistila lice i nisam imala pojma. Pitala sam se zašto još uvijek imam taj problem ako je moja koža tako 'čista'? Tek kad sam počela primjenjivati ​​nježniji pristup, shvatila sam da se moja koža zapravo može sama izliječiti. Taj organ može se popraviti samo ako se prema njemu ljubazno ponašate. To je potpuno promijenilo kvalitetu i stanje moje kože', kaže Scarlett.

Glumica je ispričala i da je naučila odličan trik prilikom korištenja uvijača za trepavice.

'Moj vizažist Frankie Boyd voli brojati kada koristi uvijač za trepavice. On broji do 10 jer će tako dobiti jednako uvijene trepavice na oba oka. Uvijač Shu Uemura fantastično otvara pogled, a koristim i serum The Outset Firming Vegan Collagen Prep, koji pomiješam s nekoliko kapi korektora za posvjetljivanje kože. Također, uvijek imam YSL Touché Eclat Illuminating Pen u svojoj kozmetičkoj torbici', otkrila je lijepa glumica, koju možemo vidjeti i u filmu 'Asteroid City', čija je premijera bila u Cannesu.