BAŠ SU SLATKI!

Rita Ora potvrdila da ima dečka

31.10.2012 u 10:33

Bionic
Reading

Iako se već neko vrijeme šuška da je lijepa Britanka u vezi s Robertom Kardashianom, tek sad su se pojavile zajedničke slike mladog para

Zaboravite celebrity par Kimye (Kim Kardashian i Kanye West)! Još jedan član obitelji Kardashian mogao bi medijima biti itekako zanimljiv zbog svoje veze s atraktivnom Ritom Orom (21), trenutačno najzanimljivijom novom britanskom glazbenom zvijezdom.

Robert i Rita već mjesecima negiraju da su zajedno, no zgodna Britanka podrijetlom s Kosova nedavno je objavila na Twitteru fotke na kojima se 'kao iz aviona' vidi da ona i mladi Kardashian nisu samo prijatelji.

Na tim slikama njih dvoje se smiješe, a zaljubljeni pogledi jasno ukazuju da je ljubav u zraku.

'Robert je divan prijatelj, no trenutačno sam u vezi samo s autobusom za turneju', izjavila je Rita prije nekoliko mjeseci.
 
Ipak, čini se da se sad nešto promijenilo jer su odlučili objaviti svijetu da su skupa, piše Daily Mail

Mlađi brat Kim Kardashian, baš poput sestre koja je u vezi s glazbenikom Kanyeom Westom, pronašao je, sudeći po svemu, srodnu dušu iz svijeta showbizza.
 
Zvijezda realityja 'Keeping Up With The Kardashians' dosad je bio u sjeni slavnih sestara, no, sudeći po svemu, neke se stvari mijenjaju.

Možda mu u tome pomogne i zvjezdana aura njegove djevojke Rite!

Inače, Rita je u Prištini snimila videospot za stvar 'Shine Your Light'