FASHION GURU

Renata Sopek ostala je vjerna svom stilu, a da nije u bundi, nego u kaputu, izgledala bi kao da radi u bolnici Dubrava

  • 14.02.2022 u 17:25

  • Bionic
    Reading

    Renata Sopek ne pojavljuje se često u javnosti, a na premijeru filma 'Smrt na Nilu' stigla je u retro izdanju i s prepoznatljivom frizurom. Poznata plavuša, kao i uvijek, odlično izgleda i šteta je što je tako rijetko viđamo, zaključio je Fashion Guru

    Kada sam vidio Renatu Sopek, mislio sam da je ovo neka stara slika, tako retro, onda sam shvatio da je miss Sopek bila na projekciji novog filma 'Smrt na Nilu'. Njezina prepoznatljiva naloknana frizura i dalje je postojana, desetljećima se nije promijenila.

    Bez ikakve sumnje, Renata je i dalje fit, a trapez hlačama naglasila je dobru tjelesnu formu. Kao i inače, ostala je vjerna svom stilu, koji inače ne postoji, a ovoga puta u pitanju su dvije boje - bijela i zelena. Da nije obukla bundu, nego neki kaput, izgledala bi kao da radi u bolnici Dubrava.

    Tres Chic večeri

    [FOTO] Poznati Hrvati uoči Valentinova uživali u jedinstvenom konceptu zabave

    Pogledaj galeriju

    Torba oko struka jedini joj je modni detalj i dobar mi je, a i naša Renči nikad nije bila baš od kinđurenja. Uvijek se bolje odijevala sama i to je bilo jednostavno, sportski, a sjećam se kada su je odijevali za neke prigode - uvijek je izgledala kao da je išla na maturalnu zabavu.

    Renata dobro izgleda i može se slobodno malo više naći ispred fotografa.

    • +7
    Renata Sopek Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.