MODNI DODACI U HIT BOJI

Putovanja Severinu uvijek inspiriraju na odlične stajlinge, a ovaj je jedan od najboljih

19.10.2023 u 13:21

Bionic
Reading

Ove je sezone crvena osvojila sve trendsetterice, a nije joj odoljela ni Severina. Na putovanju je pokazala da je crvenu boju odlučila implementirati u svoj outfit modnim dodacima, koje također možemo pronaći na 'must-have' listama svih ljubiteljica mode

Severina je velika ljubiteljica putovanja, a u zadnje vrijeme posebno ju privlače egzotične destinacije. Prošle je godine u studenom posjetila Jordan, u veljači je bila na Maldivima, a sada je došao red na Maroko u koji je otputovala sa svojom nećakinjom Mijom, kćeri Severinine sestre Marijane.

Pjevačica i nećakinja su vrlo bliske, imaju pravi prijateljski odnos, a često se druže i slave važne životne trenutke. Svoje su putovanje odlučile provesti u luksuznom hotelu La Mamounia, a za obilazak Marrakecha Severina je odjenula bijelu haljinu koju je začinila efektnim dodatcima.

Maxi plisiranu haljinu upotpunila je dugačkim bijelim prslukom kakvi su sada jako popularni i cool, a da 'razbije' bijelu dodala je torbicu i cipele u trendi boji sezone.

Tijekom ljetnih mjeseci poznavateljice mode ne izlaze iz Hermesovih sandala Oran, a voli ih i naša Severina koja ih ima u boji crvenog vina. Sandale koje su primjer tihog luksuza savršeno se uklapaju u sve kombinacije, a pjevačica ih je kombinirala s Yves Saint Laurent torbicom jednake boje.

Za model torbice 'Lou' s potpisom francuskog brenda potrebno je izdvojiti 1450 eura, a poznavateljice mode tvrde da se u tu torbicu vrijedi uložiti.

RADI PUNOM PAROM

Sve pršti od seksepila: Pogledajte atraktivne Severinine fotografije sa snimanja novih spotova

Pogledaj galeriju