PERSONALIZIRANI MODEL

Prva dama Amerike zna kako privući pozornost: Svojim odabirom torbe oduševila je i raznježila javnost

14.05.2021 u 11:10

Bionic
Reading

Američka prva dama Jill Biden udružila je snage s holivudskom zvijezdom Jennifer Garner kako bi posjetile lokalnu srednju školu u Zapadnoj Virginiji, u kojoj se posljednjih dana odvija cijepljenje maloljetnika, a tim je povodom oduševila svojim odabirom torbe

Zvijezda serije 'Alias' i 69-godišnja prva dama Amerike bave se humanitarnim radom u organizaciji Save The Children, a njihov novi zadatak uključivao je službeni posjet lokalnoj srednjoj školi u Zapadnoj Virginiji, u kojoj je odrasla 49-godišnja Jennifer Garner.

I dok se holivudska zvijezda na ovom humanitarnom angažmanu pojavila u crnom izdanju stvorenom od strukirane haljine uz par klasičnih salonki, američka prva dama pažnju je plijenila proljetnom kombinacijom u vedrim bojama.

  • +3
Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: Oliver Contreras / AFP / Profimedia

Uz model lepršave bijele haljine do koljena, 69-godišnja Jill nosila je sako pastelne roza boje, a navedenu kombinaciju odlučila je stilizirati na poseban način.

Zlatne narukvice te duga ogrlica od bisera bile su njezin odabir nakita, no posebnu pozornost osigurala je odabirom torbe i cipela.

Svoje izdanje finiširala je cvjetnim modelom slingback cipela s potpisom francuskog Diora, a svoju razigranu stranu kada je riječ o modi iskazala je personaliziranom torbom brenda Valentino.

Model torbe tote u smeđoj boji i s detaljem zakovica, koje su postale zaštitni znak ove luksuzne talijanske kuće, prvenstveno se isticao crtežima kućnih ljubimaca predsjedničkog para - njemačkim ovčarima Champom i Majorom - kao i istaknutim inicijalima prve dame.