top 5 ideja

Ne znate što pokloniti za Dan žena? Ovim poklonima sigurno nećete pogriješiti

06.03.2024 u 18:30

Bionic
Reading

Donosimo nekoliko ideja i prijedloga poklona za sve drage žene u vašem životu

Dan žena je pred vratima, a s njim i prilika da razveselite posebnu ženu u svom životu, bilo da je riječ o mami, sestri, kćeri, životnoj partnerici, prijateljici ili kolegici. Što bi moglo biti bolje od toga da ih razveselite idealnim beauty poklonima koji će naglasiti njihovu ljepotu i istaknuti koliko vam znače? U nastavku donosimo nekoliko inspirativnih ideja što pokloniti dragim ženama u vašem životu, a najbolje od svega je što ih sve možete pronaći na jednom mjestu. Douglas parfumerije, poznate su kao luksuzna beauty oaza, pružajući raznovrsnu paletu visokokvalitetnih proizvoda koji će zadovoljiti sve želje i potrebe.

Must-have mirisi

Miris je uvijek savršen poklon s kojim ne možete pogriješiti, a Douglas parfumerije nude pažljivo odabrani asortiman najomiljenijih i ekskluzivnih mirisa koji će oduševiti svaku ženu. Od cvjetnih i voćnih nota do dubokih i senzualnih mirisnih doživljaja, Douglas parfumerije pružaju beskrajnu paletu mogućnosti. Svaki miris sa sobom nosi jedinstvenu priču koja se isprepliće s osobnošću svake žene, ostavljajući neizbrisiv trag koji se dugo pamti. Zasigurno jedan od vječnih klasika i must-have parfema je Armani My Way Eau de Parfum koji odražava savršeni spoj luksuza, autentičnosti i profinjenosti, čineći ga neizostavnim dodatkom svake žene u svakoj prigodi. Slaveći radost, slobodu i ženstvenost, Carolina Herrera 212 Vip Rose Elixir Eau de Parfum predstavlja senzualnu i intenzivniju interpretaciju već prepoznatljivog mirisa 212 VIP Rosé koji s pravom zauzima visoko mjesto na wish listi mnogih žena.

Skin-care setovi

Nema ništa bolje od sjajne i mladolike kože, zar ne? Poklonite važnoj ženi u svom životu skincare set proizvoda uz koje će zračiti ljepotom izvana, ali i iznutra. U Douglasu možete pronaći setove za njegu koji su prilagođeni različitim tipovima kože i individualnim potrebama. Jedan od njih je i The Ordinary The Most Loved set za njegu lica koji sadrži bestsellere ovoga brenda i koji će se savršeno uklopiti u svaku beauty rutinu te osnažiti samopouzdanje svake žene.

Neizostavni make-up proizvodi

Razmislite i o make-up poklonu koji će dodatno naglasiti prirodnu ljepotu svake žene. Bilo da je riječ o razigranim paletama sjenila koje će istaknuti oči, neizostavnom ružu za usne koji će dodati dozu samopouzdanja, rumenilu za osvježavajući sjaj ili highlighteru koji će istaknuti najljepše crte lica, Douglas osigurava da se svaka žena osjeća posebno i zasja u svakoj prigodi. Pink Nudes Eyeshadow paleta sjenila iz Douglas kolekcije dolazi uz 14 nijansi u ružičastim, zlatno ružičastim i nude tonovima, te je savršen odabir i za profinjeni business look tijekom dana, ali i elegantni večernji look za izlaske i druženja.

Spa doživljaj

I za kraj, ne zaboravite na važnost wellbeinga i opuštanja uz posebnu Douglas Home Spa kolekciju proizvoda za njegu koji pružaju premium osjećaj korištenja stvarajući luksuznu atmosferu kućnog spa centra. Za potpuni doživljaj, tu su mirisni sprejevi za tijelo, a posebno se ističu proizvodi brenda Sol de Janeiro. Samo nekoliko kapi Brazil Crush Cheirosa 59 raspršenih po kosi i koži trenutačno pruža osjećaj svježine, a neodoljivi miris će trajati danima nakon nanošenja.

Inspiraciju za poklone za Dan žena potražite u Douglas parfumerijama ili na douglas.hr. te 7. i 8. ožujka iskoristite 15% popusta na gotovo sav asortiman. Popust u parfumerijama vrijedi za sve Douglas Beauty Card članove, a na douglas.hr za kupnje iznad 30 eur. Douglas Beauty card članove očekuju i dodatne pogodnosti, ovisno o iznosu potrošnje.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Douglas Hrvatska.