Uskrs u Zemlji čudesa

Proljetno buđenje luksuznog hotela na obali Istre

04.03.2024 u 15:45

Bionic
Reading

Sve je spremno za Uskrs u Zemlji čudesa

Luksuzno utočište na obali Istre, renomirani Kempinski Hotel Adriatic, s nestrpljenjem iščekuje otvorenje nove sezone 22. ožujka u kojoj vas očekuju nezaboravna iskustva koja će vas očarati u svakom pogledu. Šareni svijet keramike Marine Marinski, kušanje autohtonih delicija iz destilerije Aura ili lov na uskršnja jaja, samo je dio uskršnje ponude koja vas očekuje u Kempinski Hotelu Adriatic.

Čaroban Uskrs za cijelu obitelj

Uskrs u Kempinski Hotelu Adriatic ove godine bit će jedinstveno iskustvo obogaćeno tematskim paketima i doživljajima za goste. Hotel je pripremio raznolike ekskluzivne ponude kako bi gostima omogućio nezaboravnu proslavu praznika.

Gosti će moći uživati u gastronomskoj avanturi koju su kulinarski stručnjaci s ljubavlju osmislili za djecu i odrasle, s jelovnikom koji obuhvaća autohtone delicije savršeno usklađene s poznatim istarskim vinima. Za dodatnu dozu opuštanja i dodir luksuza tijekom boravka u hotelu čekaju vas čokoladne spa ponude koje će vam pružiti trenutni osjećaj mekoće i glatkoće uz dekadentnu aromu čokolade. Uz standardnu ponudu spa tretmana, najmlađi će ovaj put doživjeti čaroliju spa ponuda na poseban način. Posebno osmišljene aktivnosti za majke i njihove princeze pružit će im originalno zajedničko iskustvo, istinski posvećeno njihovom blagostanju.

Uskršnje radosti za djecu

Radosti Uskrsa za najmlađe bit će dodatno obogaćene organiziranim aktivnostima u Dječjem klubu hotela. U subotu, 30. ožujka, posjetitelji su pozvani da se pridruže bojanju uskršnjih jaja, zanimljivoj radionici za cijelu obitelj, gdje će moći pokazati svoju kreativnost u ugodnoj atmosferi. Osim toga, mališani će imati priliku uživati na čajanki Ludog klobučara, u subotu, 30. ožujka i nedjelju, 31. ožujka u periodu od 15:00 do 17:00 sati.

Također, na sam Uskrs, posjetitelje očekuje jedinstveni lov na uskršnja jaja. Ova uzbudljiva aktivnost namijenjena je svim članovima obitelji koji će istraživati hotel u potrazi za skrivenim uskrsnim blagom.

Ekskluzivni pop-up store

Gosti i posjetitelji hotela doživjet će šareni i veseli svijet keramike priznate hrvatske umjetnice Marine Marinski, prvi put dostupan uživo u Istri! U ekskluzivnom pop-up shopu 'Marinski Heartmades' gosti će moći istražiti ručno izrađene i oslikane šalice te druge izuzetne kreacije prilagođene svim uzrastima i ukusima, smještenom u lobiju Kempinski Hotela Adriatic tijekom uskršnjeg vikenda.

Uz to, i destilerija Aura, cijenjena istarska obiteljska destilerija, predstavit će svoj šaroliki asortiman autohtonih rakija, likera, ginova i spritzeva s potpisom koje će posjetitelji imati priliku ekskluzivno besplatno degustirati 30. ožujka. Aura pop-up pružit će svima mogućnost uživanja u autohtonim istarskim delicijama.

Ovo proljetno i uskršnje razdoblje u Kempinski Hotelu Adriatic obećava nezaboravne trenutke ispunjene ekskluzivnošću, elegancijom i pažljivo osmišljenim aktivnostima. Kroz bogat program gastronomskih, wellness i zabavnih aktivnosti, posjetitelji će imati priliku doživjeti jedinstvenu atmosferu Istre i uživati u vrhunskom doživljaju kojeg nudi hotel. Bez obzira jeste li gost hotela ili tek posjetitelj, dobrodošli ste pridružiti se proslavi početka nove sezone, uz produženi vikend obilježen toplinom, gostoljubivošću i nezaboravnim iskustvima.

Više informacija o hotelu i aktualnim ponudama dostupno je na https://www.kempinski.com/hr.