zgodna žena

Prizor koji ostavlja bez teksta: Prezgodna Minea pohvalila se vitkim nogama u vrućim hlačicama od kojih ne odustaje

25.07.2022 u 16:55

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica 'IN magazina' ovog ljeta može se pohvaliti s brojim gažama po Jadranu. Redovito se javlja sa svojih destinacija i pokazuje chic stajlinge. Po tko zna koji put oduševila je pratitelje pokazujući gole noge

Renata Končić Minea voli nositi minice, bermude i kratke hlačice kojih ima na pretek u svom ormaru što se vrlo često može vidjeti na društvenim mrežama. Proteklog vikenda održala koncert u Tribunju, pa je odlazak u pretoplu Dalmaciju iskoristila i kako bi uskočila u vruće hlačice u kojima je pokazala svoju odličnu liniju i utrenirane noge. Iskombinirala ih je sa zlatnim topićem, zlatnim sandalama i bijelim sakoom.

Reakcije oduševljenje nisu izostale ni ovaj put, a vjerni obožavatelji je često obasipaju i komplimentima na račun njezina nevjerojatno mladolikog izgleda. Ranije je objasnila da dobar izgled duguje vježbanju. S godinama je, rekla je, shvatila da bez vježbe nema dobrog izgleda, i da nije sretna zbog toga što joj se ponekad ne da voditi brigu o tome.

Kad je riječ o njezinim beauty rutinama pjevačica i voditeljica obožava masažu cijeloga tijela bez koje ne može i za koje će reći da su njezini 'trenutci sreće i opuštanja'. Preferira i limfnu drenažu jer volim i neopisiv osjećaj 'olakšanja' nakon tretmana. Pristalica je zdravog života, zdrave prehrane. Minea voli prirodno i dokle god ću na taj način biti sretna i zadovoljna sama sobom neće se pustiti 'pod nož' te ne bi pristala na botoks i slične takve tretmane.

  • +4
Minea Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX