Ljubav na prvi pogled

Princeza s najviše stila ima predivne traperice: Savršeno pristaju, a jedan detalj izdvaja iz mase

11.04.2024 u 09:50

Bionic
Reading

Svijetle boje, ravnog kroja i originalnog cvjetnog uzorka - zanosna plemkinja Alessandra de Osma pokazala je jedan od najljepših modela traperica koji je odmah privukao pažnju modnih obožavatelja

Osim što sadrži osnovne, basic komade, dobra capsule garderoba također zahtijeva odjevne predmete koji čine razliku, koji laskaju i u isto vrijeme imaju moć transformirati i sve vrste odjevnih kombinacija podići na višu razinu. A posebni dizajni, poput traperica koje je pokazala Alessandra de Osma, osim što stiliziraju siluetu, pravo su umjetničko djelo, u doslovnom smislu te riječi.

U novoj galeriji fotografije koje supruga princa od Hannovera, podijelila na svim Instagram profilu, Alessandra pokazuje još jednu besprijekornu i stilski dotjeranu kombinaciju, a u prvom planu su traperice s upečatljivim detaljem.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Alessandra de Osma jedna od pripadnica kraljevske obitelji koja se može pohvaliti velikom dozom stila i modnog znanja. Ako treba izdvojiti jednu riječ koja opisuje njezin stajling, onda je to sofisticiranost, a lijepa Sassa, kako je prijatelji i obitelj zovu, posjeduje nevjerojatnu lakoću prilagođavanja gotovo svakog trenda svojoj garderobi.

Pokazala je to i ovim najnovijim stajlingom u kojem je kombinirala svijetle traperice ravnog kroja i visokog struka s cvjetnim detaljima, čiji dizaj potpisuje španjolski brend Ynésuelves, s bijelom majicom kratkih rukava i strukturiranim crnim sakoom s kontrastnim zlatnim gumbima. Ponovno potvrđujući svoju strast prema neodoljivim i tako trendi Mary Jane cipelama, koje su postale njezin omiljen izbor za prijelazno razdoblje, Sassa de Osma upotpunila je odjevnu kombinaciju ljubičastim baršunastim dizajnom koji je cjelokupnom stajlingu dao poseban i razigran štih.

Ipak, najviše pažnje, zasluženo, privukle su tako lijepe traperice. Riječ je o trapericama izrađenim od 100 posto pamuka, ravnog kroja i modela koji laska svim siluetama i veličinama. Osim toga, svijetlo plava boja je savršena za nošenje čak i u najtoplijim danima. Ove traperice djelo su španjolske tvrtke Ynésuelves , koju vodi Ynés Suelves Osorio, koja uz pomoć svoje majke, umjetnice Maríe Osorio Bertrán de Li, svoje dizajne pretvara u autentična umjetnička djela.