Tako chic i elegantna

Najbolje odjevena princeza ima haljinu u kojoj ćete poželjeti provesti cijelo proljeće

10.04.2024 u 09:55

Bionic
Reading

Sassa de Osma, lijepa Peruanka koja je udajom za princa Christiana od Hannovera stekla plemićku titulu, velika je modna inspiracija. Sada je oduševila sjajnim izborom laskave midi haljine, modelom koji je trendsetericama visoko na listi želja ovog proljeća

Alessandra de Osma, odnosno Sassa kako joj je nadimak, ima stila na pretek, a njezine modne kombinacije koje otkriva na svom Instagram profilu neiscrpan su izvor inspiracije. Supruga princa od Hannovera, Sassa, po struci odvjetnica, oduvijek je bila fascinirana modom, a njezin je stil profinjen, no ujedno mladenački, jednostavan i vrlo prepoznatljiv.

Ovoga puta pokazala je savršen model haljineza proljeće koja odgovara neformalnim izlascima, ali vrlo lako uz dobar izbor modnih dodatka se može nositi u gotovo svim prilikama, uključujući i svakodnevni street style.

Početkom proljeća tradicionalno u prvi plan dolaze midi haljine koje postaju najbolji saveznici za svaku priliku, a ako su izrađene od materijala poput lana, tada su mogućnosti beskrajne. Upravo sve te karakteristike objedinjuje najnoviji look koji pokazala Sassa de Osma, s proljetnom haljinom koja ima beskrajne mogućnosti kombiniranja i predstavlja pravi 'spas' kad ne znate što odjenuti za izlazak.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

A jedna stvar koja je posebno dojmljiva kod Sassinog stajlinga je to što, osim što je izrađena od lana, dolazi u čokoladno smeđoj boji, jednoj od trendi boja ove godine.

Sassa u haljinom golih ramena koju potpisuje Massimo Dutti

Sassa se Osma u haljini boje čokolade i otvorenih ramena bila je ljubav na prvi pogled. Riječ je o odjevnom predmetu s ravno rezanim dekolteom bez naramenica i midi duljine koji je princeza kombinirala s crnim salonkama s udobnom petom.

Lijepo krojena haljina koja ističe siluetu predstavlja spoj ženstvenosti i elegancije u svom svojem sjaju zahvaljujući jedinstvenom i sofisticiranom dizajnu s izvrsnim završecima. Dizajn potpisuje španjolski Massimo Dutti, a cijena joj iznosi 129 eura.

Ovo proljeće bit će obilježeno upravo ovakvim haljinama, minimalističkog i svestranog stila pa će modni dodaci i odjevni predmeti s kojima ih kombiniramo biti presudni kada je u pitanju podizanje outfita.