ČUDNA PROSLAVA

Prijatelji su šokirali Emmu Watson

22.04.2013 u 18:22

Bionic
Reading

Prijatelji glumice Emme Watson potrudili su se proslaviti njen rođendan u velikom stilu. Naime, napravili su 23 pinjate posvećene svakoj godini njezina života, od kojih je jedna bila u obliku Hermione Granger, čarobnice iz 'Harryja Pottera'

Emma Watson proslavila je svoj 23. rođendan u New Yorku i bila je šokirana trudom svojih prijatelja koji su proveli sate i sate ručno izrađujući makete od papira kako bi obilježili svaku godinu.

'Nije mogla doći k sebi, kad je stigla na zabavu i ugledala sve te pinjate. Bilo je tu svega, od njenih memorabilija iz djetinjstva, zatim legendarni lik Hermione Granger iz filmova o Harryju Potteru, pa sve do njene reklame za Chanel. Čak su se potrudili i ispunili pinjate slatkišima, tako da je mogla uživati u 'rasturanju' svojih likova', kazao je izvor blizak glumici.

Glumičino dodatno crvenjenje izazvale su papirnate makete muških dijelova tijela, kao podsjetnik na njenu ulogu tinejdžerice opsjednute slavom koja pljačka domove celebrityja u filmu 'The Bling Ring'.