STIŽE NOVI TREND?

Preokret! Žene više ne žele povećavati usne

06.09.2014 u 14:32

Bionic
Reading

Na pitanje zašto ne žele stavljati filere, većina ispitanica je rekla da se boje da će im usne nakon nekog vremena izgledati deformirano

Pune usne danas se smatraju jednim od glavnih imperativa ljepote pa nije stoga čudno što su brojne žene diljem svijeta povećavale usnice. No čini se da se taj trend ipak mijenja. Najnovije britansko istraživanje pokazuje da trećina ispitanica ne želi stavljati filere u usnice.

Zašto? Većini njih ne sviđa se kako takve usnice izgledaju na mnogim slavnim ženama. U istraživanju tvrtke Escentual sudjelovalo je 1000 žena, a više od 60 posto njih priznalo je da bi voljele da imaju punije usnice. Unatoč tomu, sve one nisu ipak spremne stavljati filere.

Na pitanje zašto ne žele stavljati filere, većina ispitanica je rekla da se boje da će im usne nakon nekog vremena izgledati deformirano kao što je to slučaj kod nekih poznatih dama poput Katie Price. Naravno, razlog zbog kojeg izbjegavaju filere je i strah za zdravlje jer žene ne znaju kako će njihov organizam reagirati.

Ispitanice su otkrile i da usne nastoje vizualno povećati uz pomoć šminke. 'To je jeftiniji i sigurniji način da mi usne izgledaju punije', rekla je jedna od ispitanica.