GODINE SU SAMO BROJ

Prelijepa Yasmin Le Bon otkrila koji odjevni komad danas češće nosi nego u 20-ima

28.03.2019 u 10:29

Bionic
Reading

Yasmin Le Bon, manekenska je legenda koja je žarila i palila u 80-ima, a danas sa 54 godine izgleda nevjerojatno mladoliko

Supruga Simona Le Bona, pjevača legendarnog britanskog benda Duran Duran, ostvarila je impresivnu karijeru u svijetu mode te iza sebe ima naslovnice najprestižnijih modnih časopisa kao što su Vogue, Marie Clarie, Elle ili Harper's Bazaar.

  • +8
Yasmin Le Bon Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Slavna brineta egzotične ljepote koju su otkrili u rodnom Oxfordu kada joj je bilo 17 godina danas ima tri kćeri, a prošle je godine prvi puta postala baka.

Ljepotica britansko-iranskih korijena koja je osvojila srce frontmena kultnog benda za kojim su ludovale obožavateljice, nedavno je otkrila kako se danas slobodnije odijeva nego kad je bila mlada.

  • +8
Yasmin Le Bon Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Kad je u pitanju moda, danas sam puno odvažnija. Sad kad imam 50-ak nosim više minice nego što sam ih nosila kad sam imala 20 godina. Na taj način želim osloboditi divlju rockericu u sebi. Vjerojatno to ljudi komentiraju, ali ono što ne čujem, ne dira me', kroz smijeh kaže 54-godišnja Yasmin.

Svoj je najveći uspjeh doživjela krajem 80-ih i početkom 90-ih godina prošlog stoljeća, a u ranijem je intervjuu otkrila kako je oduvijek voljela modu te je sa samo 13 godina počela kupovati Vogue.

Inače, u vrlo iskrenom intervjuu za časopis Red manekenka poznata po predivnom osmijehu progovorila je o problemu koji muči mnoge žene.

  • +7
Yasmin Le Bon Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Menopauza je zapravo prava gadura. Sve vas boli, umorni ste, zlovoljni i osjećate se nekako prazno. Ne sjećate se gdje ste parkirali auto, zaboravili ste da ste zakazali pregled kod liječnika... Zato je bitno razgovarati o tome kako bi se žene informirale. Mojim kćerima sam govorila o tome jer ne želim da budu nepripremljene', rekla je Yasmin koja sa Simonom ima tri kćeri: Amber, Saffron i Talullah.