godine su samo broj

Sve je stalo kad se pojavila: Prelijepa Yasmin Le Bon izgleda senzacionalno

11.12.2018 u 12:48

Bionic
Reading

Prelijepa britanska manekenka Yasmin Le Bon koju često proglašavaju jednom od najljepših žena svijeta, pojavila se na dodjeli britanskih modnih nagrada u stajlingu za koji su samo pljuštali komplimenti

Ljepotica koja je žarila i palila u 80-ima i danas se može pohvaliti fantastičnom figurom i mladolikim izgledom te bi joj zbilja rijetko tko dao 54 godine koliko ima.

Supruga Simona Le Bona, frontmena legendarnog benda Duran Duran, u mini haljini asimetričnog kroja s golim ramenom izrađenoj od metalic tkanine, prelijepa je brineta sve ostavila bez daha (Dundas).

  • +8
Yasmin Le Bon Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ovu seksi opravicu koja je pokazala kako je u top formi, upotpunila je zanimljivom torbicom od brušene kože u intenzivno zelenoj nijansi i crnim gležnjačama s popularnom block petom, složivši outfit za pamćenje.

Egzotična ljepotica ovaj je večernji look zaokružila ležernom frizurom, trendi make upom i malo zlatnog nakita.

Inače, mama tri kćeri u nedavnom je intervjuu progovorila o problemu koji muči mnoge žene njezinih godina: menopauzi.

  • +8
Yasmin Le Bon Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Manekenka britansko-iranskog podrijetla je izjavila kako je menopauza utjecala i na slabljenje njezinog pamćenja, ostavivši je s osjećajem praznine.

U vrlo iskrenom intervjuu za časopis Red manekenka poznata po predivnom osmijehu rekla je: 'Menopauza je zapravo prva gadura. Sve vas boli, umorni ste, zlovoljni i osjećate se nekako prazno. Ne sjećate se gdje ste parkirali auto, zaboravili ste da ste zakazali pregled kod liječnika... Zato je bitno razgovarati o tome kako bi se žene informirale. Mojim kćerima sam govorila o tome jer ne želim da budu nepripremljene.'

BRITISH FASHION aWARDS

Slavne ljepotice izazvale pomutnju na crvenom tepihu glamurozne dodjele nagrada

Pogledaj galeriju