STVORENA ZA CRVENI TEPIH

Prelijepa trudnica ponosno pokazala trbuščić u uskoj haljini

24.02.2016 u 10:38

Bionic
Reading

Glumica Liv Tyler dobila je nagradu za najbolju glumicu na prestižnoj dodjeli Elle Stylea, ali ova prelijepa trudnica zaslužuje još jednu, za najbolji styling

Među mnogobrojnim zvijezdama koje su se na dodjeli nagrada okupile u Tate Britain muzeju, trudna Liv Tyler doslovce je blistala, ponosno pokazujući trudnički trbuščić.

Plava haljina slavne dizjanerice Stelle McCartney otvorenih ramena isticala je trudničku ljepotu i vitku liniju zgodne trudnice. Ratezljiv materijal obgrlio je njene obline, a kako haljina ne spada u odjeću za trudnice, Liv je dokazala da i u visokoj trudnoći može nositi dizajnerske krpice s lakoćom.

Osim golih ramena, hajina je imala elegantan kroj i dolje, sa šlepom koji se malo vukao po podu odostraga. U toj upečatljivoj boji i kroju haljine, Liv je izgledala poput princeze. Nije pogriješila ni s jednostavnom, ali trendi frizurom u laganim valovima, a od nakita je odabrala sjajne viseće naušnice.

Kći legendanog pjevača Stevena, iz grupe Aerosmith, bebu očekuje treći put sa zaručnikom Daveom Gardnerom, nogometnim menadžerom s kojim ima jednogodišnjeg sina Sailora Genea dok Liv iz prijašnje veze ima i 11-godišnjeg sina Mila.

Na dodojeli nagrada Elle Style 38-godišnja ljepotica bila je nagrađena kao najbolja televizijska glumica (HBO-va serija 'Preostali').