MAMAC ZA POGLEDE

Prelijepa mlađa sestra Kate Moss podizala je temperaturu na plaži u zanimljivom bikiniju od 100 kuna

22.08.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Plavokosa manekenka i 24 godine mlađa sestra Kate Moss, Lottie Moss, bila je glavna atrakcija na plaži na Mykonosu, gdje ovih dana odmara u društvu prijatelja. Slavna ljepotica prešetavala se plažom, ispijala koktele i uživala u morskim radostima, a pažnju je za to vrijeme plijenila u efektnom bikiniju koji je nemoguće ne uočiti u masi

Britanka Lottie Moss dugo je bila u sjeni starije sestre, manekenke Kate Moss, no kako su godine prolazile, 22-godišnja ljepotica i sama se okušala u istom poslu i svakim danom privlači sve veću pažnju medija.

Pandemija koronavirusa lijepoj mankeneki nije pokvarila ljetovanje. S društvom se uputila u Grčku gdje obilazi otoke i popularne plaže i pritom se odlično provodi. Sunčani dan provela je na plaži pokraj kluba SantAnna Beach Club u društvu lovca na talente Eda Pagea, a šuška se kako je odsjela u resortu Absolute Mykonos Hotel & Suites.

  • +7
Lottie Moss Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lijepu Lottie ubrzo su zamijetili paparazzi koji su je snimili dok je ulazila u more, odjevena u zanimljiv bikini s izrezima, efektnog tie-dye printa koji je ove sezone omiljeni odabir brojnih trendseterica. Kupaći kostim nosi potpis brenda PrettyLittleThing i prodaje se po cijeni od svega 100 kuna.

Plavokosa manekenka je sve prisutne počastila pogledom na svoju stražnjicu, ali i bujni dekolte za koji je jednom prilikom priznala da ga je popravila estetskom operacijom.

'Napravila sam si grudi i jako sam sretna. Morate potrošiti na sebe i morate se počastiti, ovo je za mene bilo jedno od onih malih čašćenja koje si žene vole priuštiti', rekla je Lottie.