STILSKI POGODAK

Predivan styling koji ćete s lakoćom kopirati

14.04.2016 u 12:24

Karolina Kurkova

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Poznata manekenka Karolina Kurkova pojavila se na filmskom festivalu Tribeca u dobitnoj kombinaciji koju i sami možete rekreirati

Plavokosa manekenka na otvaranju Tribeca Film festivala pojavila se u trendovskoj kombinaciji visoko rezanog topa golih ramena i suknja-hlača, takozvanih kulotica. Kombinaciju u znaku tamnog trapera spojila je s cipelama u špic jednake nijanse i torbicom boje pudera.

Ovi odjevni komadi veliki su hit proljetne sezone, o čemu dovoljno govori ponuda na policama dućana. Visoko rezani top golih ramena s kuloticama kombinacija je koju i sami možete isprobati pri slaganju svakodnevnih ili nešto svečanijih izdanja.

Ako poput Karoline želite iskoristiti moć suknja-hlača od trapera za kreiranje svakodnevnog stylinga, dobitna kombinacija bit će traper-kulotice s neodoljivom prugastom bluzom golih ramena. To će dobro će izgledati na tenisice, no ako želite igrati na kartu elegancije i naoko običnu kombinaciju učiniti zanimljivijom, ne postoji bolji odabir od stilettica upečatljive boje uz dodatak trendovske torbice.

Poigravanje s crno-bijelim odjevnim komadima uvijek je dobro rješenje, a ako u ovu modnu igru uključite najpopularnije komade iz proljetne sezone, konačan rezultat bit će i više nego odličan.