kylie jenner

Povratak omraženog trenda: Trendseterica oživjela stil 2000-ih s dozom chica

19.09.2023 u 09:32

  • +2

Kylie Jenner

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Bionic
Reading

Kombiniranje suknji i dugih majica na tajice bilo je u punom jeku na početku milenija, a nakon Katie Holmes, ovaj stil ponovno oživljava i Kylie Jenner

Kylie Jenner jedna je od najutjecajnijih modnih trendseterica svijeta, a chic kombinacija suknje i tajica koju je jučer nosila u Kaliforniji privukla je toliku pozornost da sve miriše na povratak ovog starog trenda.

Jenner je već neko vrijeme u fazi minimalističkog odijevanja koje je sada podigla na još višu razinu vještim kombiniranjem bijelog croppanog topića, sive midi suknje visokog struka i parom pripadajućih sivih tajica.

Stajling je zaokružila The Row crnom torbicom i Givenchy slingback cipelama s kitten petom.

@livrian_ Walked past Supre to find the DRESS AND JEANS COMBO. #fyp #2000s ♬ Symphony No. 5 In C Minor Op. 67 Part 1 - Beethoven

Ova kombinacija neodoljivo podsjeća na trend 2000-ih kada su se nosile tunike, suknje i haljine preko tajica, no svemu je dala dozu suvremenosti noseći skraćenu majicu i trendi cipele koje su bile prekrivene skoro do pete.

Iako su mnogi jedva dočekali kraj ovog trenda koji je dominirao modom početkom milenija, prema svemu sudeći uskoro bi ponovno mogao biti u punom jeku.

Jer, osim Kylie Jenner, u sličnoj kombinaciji mogli smo vidjeti i Katie Holmes, a kada dvije svjetski uvažene trendseterice promoviraju isti stil, pitanje je trenutka kada ćemo ga početi viđati na svakom koraku.