PLIJENILA SEKSEPILOM

Povratak kraljice crvenog tepiha: Charlize Theron stvorila pomutnju u Rimu

12.05.2023 u 21:12

Bionic
Reading

Ovog petka u Rimu je započela promo turneja pretposljednjeg filma iz hit franšize ‘Brzi i žestoki’. Njegova glavna zvijezda, oskarovka Charlize Theron, tim se povodom pobrinula za nezaboravne modne prizore na crvenom tepihu i ulicama talijanske prijestolnice

I prije kročenja crvenim tepihom, 47- godišnja glumica uspjela je stvoriti pravu pomutnju. Prilikom izlaska iz hotela, vojsku fotoreportera počastila je izdanjem u izazovnoj haljini kraljevski plave boje, koja je do punog izražaja došla na fotografijama s terase hotela objavljenim na Instagramu.

Ovu izazovnu haljinu s mnoštvom proreza potpisuje britanska kuća Alexander McQueen, a dizajnom neodoljivo podsjeća na ‘bandage’ haljine Hervea Legera s kojim je ovaj francuski dizajner stekao svjetsku slavu.

McQueenova verzija, osim bojom i prorezima, ističe se asimetričnim porubom i ženstvenim detaljem volana, a njezin seksepilan dojam Charlize je, uz sugestije stilistice Leslie Fremer, ublažila dodatkom predimenzioniranog, crnog sakoa.

Više od spomenutog stajlinga pažnju je plijenila izdanjem stvorenim za crveni tepih. Poput australskih glumica Nicole Kidman i Cate Blanchett, Theron dugi niz godina krasi liste jednih od najbolje odjevenih dama iz svijeta Hollywooda, što može zahvaliti brojnim nezaboravnim izdanjima na crvenom tepihu.

Kao na ulicama talijanske prijestolnice, na premijeri filma 'Fast X' također je odlučila igrati na kartu seksepila, što joj je itekako pošlo za rukom s crnom kombinacijom vrućih hlačica i mrežastog ogrtača u službi haljine.

Njezino izdanje za crveni tepih u cijelosti potpisuje francuski Dior, za koji dugi niz godina nastupa u ulozi zaštitnog lica, a cjelokupno izdanje učinila je posebno chic s dodatkom crne beretke.

  • +2
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Vianney Le Caer / Shutterstock Editorial / Profimedia