Nespresso

Povratak bivših koje smo voljeli: intenzivan i snažan ili sladak i kreativan?

26.02.2024 u 10:39

Bionic
Reading

Kažu da se bivšima ne treba vraćati, s čime se inače slažemo, ali to sigurno ne vrijedi za vaše omiljene Nespresso okuse

Iako je Valentinovo za mnoge bila samo obična srijeda, atmosfera ljubavi kao da traje kroz cijeli mjesec, a tema nam ne silazi s uma. Bilo da ste u vezi ili sretni solo, vjerojatno ste razmišljali o nekim bivšima – kako ste sretni što su u toj kategoriji ili vam možda pomalo i nedostaju. Najčešće se preporučuje da se ne petljate s onima koji su zasluženo u prošlosti, ali ove veljače postoji iznimka. To su kultni Nespresso okusi koji se vraćaju kako bi vas podsjetili na nezaboravnu aromu u kojoj ponovno možete uživati kao nekada. Pitanje je samo kad će vaši favoriti doći na red!

Intenzivan, snažan i zavodljiv, Dharkan je jedan od najpopularnijih okusa Nespresso kave za kojim stalno postoji potražnja. Još otkad se prvi put predstavio fanovima najukusnije kave koju možete popit kod kuće, a to je bilo prije desetak godina, očarava intenzivnim notama prženja, naznakama gorkog kakaa i tostiranih žitarica. Intenzivna je mješavina čistih Arabika sa svilenkastom teksturom i mističnim nazivom; 'dharkan' znači 'kucanje srca' na urdu jeziku i često se koristi za opisivanje vitalne i ritmičke funkcije srca ili za prenošenje emocija i senzacija u vezi s otkucajima.

Nezaboravni okusi limitirane kolekcije Pierrea Herméa, kultnog francuskog slastičara i čokolatijera, vraćaju se spremne da zaslade vaše trenutke uz Nespresso kavu. Teško je izabrati favorita između 3 okusa za Original i Vertuo liniju, ali požurite s isprobavanjem jer će biti dostupne kratko vrijeme.

Nježni Infiniment Gourmand donosi profinjenu aromu prženog lješnjaka, s primarnim notama biskvita, badema i vanilije, a uz dodatak mlijeka uživajte u kremastom Cappuccinu ovog okusa.

Infiniment Espresso napravljen je od kolumbijske Arabike koja je majstorski ispržena kako bi se istaknuli okusi crvenog voća i žitarica. Idealna je za sve koji se vole igrati okusom.

Infiniment Fruité dobitna je kombinacija brazilske i kolumbijske Arabike koje donose svoje prirodne note slada, a Pierre Hermé smjelo je dodao aromu maline za potpunu harmoniju okusa.

Za sve koji su u potrazi za savršenim aparatom koji će vam pružiti vrhunsko iskustvo ispijanja omiljenog napitka svakoga jutra, ali i uljepšati životni prostor elegantnim dizajnom, došla je i nova kolekcija CitiZ Platinum Nespresso aparata. Dvije dizajnerske verzije, dvije različite boje, odnosno završnih obrada materijala – nehrđajući čelik ili titan – i mogućnost da na istom postolju imate i Aeroccino 3, pjenilicu za mlijeko s kojom ćete u trenu imati savršeno pjenasti Cappuccino.

Uz nezaboravne okuse, Nespresso kave jedini su bivši o kojima razmišljamo ove godine – a tek smo počeli!