modno usklađene

Povratak animal printa: Sofia Vergara i Heidi Klum u uzorku od kojeg mnogi bježe

30.08.2023 u 23:34

  • +7

Sofia Vergara i Heidi Klum

Izvor: Profimedia / Autor: FAYE SADOU / IMAGO STOCK&PEOPLE / Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia

Bionic
Reading

Kako bi obilježile početak 18. sezone natjecateljskog showa 'America's Got Talent', dvije članice žirija modno su se uskladile na crvenom tepihu! Odjenuvši zebra uzorak, Sofia Vergara i Heidi Klum odobrile su veliki povratak mnogima mrskog životinjskog uzorka

Mnogi od njega bježe, no životinjski uzorak ove ćemo godine viđati kao glavni trend odjevnih kombinacija trendsetterica. Potvrdile su to i Sofia Vergara i Heidi Klum odjenuvši zebra print za crveni tepih, a pokazale su i da nam ovaj trend donosi beskonačne opcije za poigravanje modom.

Zanosna Kolumbijka odlučila se za crno-bijeli kombinezon s dubokim dekolteom, a struk je naglasila remenom sa svjetlucavim cirkončićima. Laskav kroj kombinezona naglasio je Vergarine atribute, a ona nije krila uzbuđenje zbog najnovije sezone popularnog showa.

I dok se Vergara odlučila za jednostavniji kombinezon, njemačka manekenka pokazala je koliko zabavan može biti zebra uzorak!

EFEKTNO IZDANJE

Ponosno istaknula figuru: Otkačeni kombinezon dominirao stajlingom Sofie Vergare

Pogledaj galeriju

Heidi Klum izgledala je senzacionalno u svjetlucavoj mini haljini bez naramenica na kojoj se izmjenjuje zebrasti uzorak u klasičnoj crno-bijeloj i zaigranoj zeleno-crvenoj varijanti. Riječ je o zanimljivoj haljini modnog brenda Halpern, a popularna manekenka za ovaj je upečatljivi komad izdvojila 1,650 američkih dolara. Uz to, obula je i zanimljive natikače na visoku petu na kojima je također prisutan zebra uzorak.