s najskupljom torbicom

Pokazala mišiće: Jennifer Lopez oličenje je elegancije čak i u trenirci i 'ružnim' čizmama

08.03.2024 u 08:40

  • +3

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna glumica i pjevačica osvanula je na ulicama Beverly Hillsa u casual stajlngu začinjenom Ugg čizmama s platformom i predmetom žudnje modnih ovisnica - Hermes Birkin torbicom

Jennifer Lopez pronašla je način da čak i u predimenzioniranoj sivoj trenirci izgleda zapanjujuće i nevjerojatno zavodljivo, noseći kratki gornji dio koji je u potpunosti pokazivao njene isklesane trbušne mišiće.

Ne samo da nam je pokazala koliko sportski stajling može biti senzualan, već i jasno dala do znanja da čak i obične trenirke možemo podići na najvišu modnu razinu uz izniman modni dodatak kao što je njena Hermes Birkin torbica.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Lopez je poznata kao okorjela zaljubljenica u najskuplje torbe na svijetu te 'birkinice' posjeduje u nekoliko modela, uključujući najskuplju 'Himalayu' koja se izrađuje od krokodilske kože te je optočena bijelim zlatom i dijamantima zbog čega doseže cijene veće od 100 tisuća dolara.

Za obavljanje dnevnih poslova po Beverly Hillsu birala je manje upečatljiv dizajn, no njena Hermes Birkin torbica u bež boji i sa zlatnim detaljima ipak je vrlo uspješno čitavom stajlingu dala glamuroznu notu.

Kao i uvijek, o tome je li stajling ležeran ili otmjen, odlučio je odabir obuće, a slavna glumica i pjevačica birala je oličenje casual stila - Ugg čizme. Najudobnija 'ružna' obuća savršeno se uklopila u ovaj opušteni outfit, posebno jer je Lopez nosila model s daškom elegancije, Ugg Classic Mini s visokom platformom.

  • +4
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iste čizme nosila je i nekoliko dana ranije prilikom odlaska u kupovinu s Benom Affleckom, uklopljene u stajling sastavljen od traper kombinezona na tregere, bijele majice i chic pletenog kardigana.

opušteno izdanje

Jennifer Lopez se ne odriče čizama koje ili volite ili ne podnosite

Pogledaj galeriju