NA BAJKOVITOJ LOKACIJI

Ovo je romantična vjenčanica u kojoj se udala odabranica poznatog nogometaša

02.08.2023 u 13:41

  • +4

Vjenčanje Ashleyja Colea i Sharon Canu

Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Bivši engleski nogometaš Ashley Cole i njegova dugogodišnja partnerica s kojom ima dvoje djece, Sharon Canu, izgovorili su sudbonosno da na bajkovitoj lokaciji u Italiji

Bivši engleski nogometaš i Sharon priredili su vjenčanje iz snova u hotelu La Vecchia Posta u Ladispoliju.

Ponosni roditelji Jaxona (6) i Grace (4) izmijenili su zavjete u romantičnom okruženju ispod cvjetnog luka, a svi su pogledi pratili glamurozni par.

Mladenka je za svoj najsvečaniji dan odabrala romantičnu vjenčanicu golih ramena koja je istaknula njezinu besprijekornu figuru.

Riječ je o kreaciji 'Rethi' koju potpisuje brend Pronovias, a ova prekrasna haljina izrađena je od sjajnog tzv. mikado materijala boje slonovače, s izrezom u obliku srca, čipkastim steznikom i odvojivim puf rukavima. Kosu je podignula u ženstvenu, nisku punđu, a make up je bio prirodan i nenametljiv.

Ashley je pak bio elegantan u crnom odijelu, dok su njihova djeca nosila svečane stajlinge.

Na slavlju koje je trajalo dugo u noć, bili su i mladoženjini suigrači iz Chelseaja John Terry i Frank Lampard sa suprugom Christine te reality TV zvijezda Sam Faiers i njezin partner.

Glamurozno vjenčanje nije prošlo bez vatrometa, a uzvanike je zabavljao i orkestar uživo.

Inače, ovo je vjenčanje uslijedilo 12 godina nakon što je završio Ashleyjev četverogodišnji brak s glazbenicom Cheryl (40).

'Ashley i Sharon su ludo zaljubljeni i proveli su mjesece planirajući svoj poseban dan. Upoznali su se 2014. kada se on pridružio Romi, a sada se vraćaju u Italiju na romantično vjenčanje na koje su pozvali samo bliske prijatelje i obitelj', otkrio je jedan izvor.

LIJEPE I ŽENSTVENE

U ove chic vjenčanice svaka bi se mladenka mogla lako zaljubiti

Pogledaj galeriju