SEZONSKI ADUTI

Podići će baš svaki stajling: Ovi modni dodaci sada slove za najpoželjnije

27.06.2022 u 19:02

Bionic
Reading

Male stvari uistinu čine razliku, a u modnom svijetu ova izreka prvenstveno se odnosi na dodatke koji su u stanju i najjednostavniji stajling podići na novu razinu. S dolaskom nove ljetne sezone, ova tri trenutačno slove za najpoželjnije

Bucket kape u šarenom izdanju

Bez obzira je li riječ o zaštiti od kiše ili sunčevih zraka, takozvani bucket modeli kapa prate nas pouzdano kroz sve vremenske uvjete već nekoliko uzastopnih sezona.

U odnosu na modele viđene prethodnih, bucket kape ove sezone zaradile su makeover. Najpopularnijim pokazale su se razigrane, heklane ili pletene verzije koje posve odgovaraju trendovskoj, modnoj estetici 90-ih.

Sunčane naočale sa staklima u boji

Još jedan šareni trend sunčanih naočala koji posljednjih mjeseci dominira modnom scenom odnosi se na modele sa staklima u boji, a koji emitiraju neodoljiv retro šarm.

  • +5
Sunčane naočale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Biserni nakit

Nakit od bisera oduvijek se povezuje s tradicionalnom i klasičnom modnom estetikom kakvu su njegovale naše bake, no posljednjih sezona poprimio je sasvim novi značaj zahvaljujući poznatim ljubiteljicama mode i renomiranim dizajnerskim brendovima.

Moderne i kul inačice ogrlica od bisera posljednjih mjeseci slove za vrući trend na modnoj sceni, a njihova vladavina nastavit će se i u ljetnim mjesecima pred nama.

  • +6
Moderne verzije bisernog nakita Izvor: Promo fotografije / Autor: promo