jedva čekamo isprobati

Pećnica za pizzu koja je zaludila svijet, napokon je stigla u Hrvatsku

18.07.2023 u 09:03

Bionic
Reading

Miriše na Italiju u vlastitom domu ili vikendici!

Kada govorimo o ljetu koje nam prethodi, najčešće asocijacije su druženje, uživanje i slobodno vrijeme. U tom se periodu konačno možemo posvetiti prijateljima i obitelji, a opuštena kućna druženja, mnogima su omiljena varijanta i oblik uživanja. Tek par stvari potrebno je za jedno takvo okupljanje, a to su najčešće omiljena pića i ukusna hrana. Pizza je upravo jedna od delicija koju svi vole jer je toliko jednostavna, a toliko primamljiva. Mozzarella, bosiljak, rajčica, origano, maslinovo ulje, razne vrste narezaka, samo su neki od sastojaka od kojih odmah rastu zazubice. Pizza dolazi u raznim verzijama i kada je radimo sami u kućnoj atmosferi, moguće je birati i obogatiti je najboljim sastojcima.

Na hrvatsko tržište je stigao popularni francuski brend ZiiPa, a pećnica PIANNA istoimenog brenda, iz dana u dan osvaja sve zaljubljenike u ukusno ispečeno tijesto i najukusniju domaću pizzu. Uz njezinu pomoć, svatko postaje odličan pizza majstor, a već za 60 sekundi sve će mirisati i pizza će biti spremna za posluživanje. Riječ je o inovativnom proizvodu, idealnom za korištenje na otvorenom, a zahvaljujući ugrađenom termometru, jednostavno je pratiti temperaturu svoje pećnice. Njezin moderan dizajn uklapa se u svaki ambijent, a vatrostalni kamen unutar same pećnice se rotira što omogućava pečenje pizze do savršenstva i to bez vađenja pizze iz pećnice, tokom pečenja. PIANNA pećnica radi koristeći drvene pelete ili drvo, što samoj pizzi daje onaj divan autentičan okus. Ono što je dodatna prednost je vrlo jednostavan transport i samim time, pećnicu je moguće nositi sa sobom gdje god odlučili otići. Radilo se o vikendici, odlasku na more ili druženju kod prijatelja u vrtu, toliko je praktična da ju je moguće uvijek lako ponijeti.

Društvene mreže prepune su video sadržaja baš ove popularne pećnice za pizzu, što nije ni čudo s obzirom na njezinu kvalitetu te proizvod koji iz nje izlazi savršen i preukusan – svaki put!

Zamislite idealan dan u vrtu, najbolji prijatelji, ugodan povjetarac, smijeh, pjesma i sve miriše na pizzu. Idealno zar ne? Umjesto odlaska u restoran, pozovite društvo kod sebe i oduševite ih, zašto ne? Rođendani, proslave, spontana okupljanja, ne postoji prilika u kojoj PIANNA neće biti glavna zvijezda. Bez obzira gdje se nalazimo, na vlastitom balkonu usred grada, uz more ili negdje na planini, kvaliteta je uvijek ista, miris neodoljiv, a nepca zadovoljena.

Osim „odraslih druženja“, i djeca mogu uživati i uz asistenciju nekog starijeg imati rođendan za pamćenje, birajući sami svoje sastojke i uživajući u ulozi pizza majstora na svoj poseban dan.

Postoje i oni dani kada nemamo ideje što pojesti, a htjeli bi da je svima ukusno i brzo pripremljeno. Realno, pizza je uvijek dobar izbor koji nitko neće odbiti, a sam proces pečenja pizze u ovoj posebnoj pećnici je interesantan i iskustvo koje se pamti pa čak i za one koji nemaju previše iskustva u kuhinji.

Osim genijalnih pećnica, ZiiPa nudi i popratni sadržaj poput kvalitetnih lopata, pladnjeva i noževa za pizzu uz čiju će asistenciju sveukupan doživljaj biti potpuno iskustvo.

ZiiPa pećnice omogućavaju odličnu zabavu, uz njih svatko može pokazati svoju kreativnost u okusima i oduševiti svoje društvo slasnim obrokom. Svaki pravi gurman će se složiti kako je ovo jedan od najboljih načina za druženje i uz svoju PIANNU, definitivno će oduševiti svakog svog gosta.

ZiiPa PIANA peč za pizzu dostupna je sada po akcijskoj cijeni od 269,90 €*, a u prodaji su i lopate za pizzu, pladnjevi, nož, torbe.

ZiiPa asortiman možete kupiti i kod sljedećih ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Bazzar, Centar Tehnike, eKupi, Emmezeta.

Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati email na info@eurorobot.hr.

*Istaknuta cijena je preporučena maloprodajna cijena, dok stvarna cijena može biti različita ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Eurorobotom.