doznali smo

Kako se dovoljno dobro organizirati i izvuči maksimum slobodnog vremena, svakoga dana?

27.06.2023 u 10:31

Bionic
Reading

Užurban način života, poslovne i privatne obaveze, nedostatak slobodnog vremena. Vjerojatno se svatko može pronaći u navedenim situacijama.

Bez obzira na životni period, studentski život ili onaj ozbiljan poslovni, svi itekako uživamo u svom slobodnom vremenu koje želimo i trudimo se provoditi onako kako zaista želimo, a gdje god se nalazili - uživanje je još ljepše kada je naše okruženje besprijekorno čisto i održavano. Upravo za to, ponekad nemamo vremena.

Kako nas nikada ne bi iznenadili „nepozvani“ gosti i kako bi se u vlastitom domu mogla dogoditi „spontana druženja“, bez da razmišljamo je li nam pod čist te jesmo li ga usisali i oprali, vrijeme je za kućnog pomoćnika koji nikada ne razočara. Naravno, riječ je o iRobotu koji već više od 30 godina neumorno oduševljava kućanstva diljem svijeta, i to njih čak više od 40 milijuna.

iRobot je tu kako bi svi koji ga posjeduju mogli raditi baš ono što žele i što za njih ima smisla, dok on besprijekorno obavlja posao koji mu vlasnik naredi. Bili na poslu, fakultetu ili na odmoru za vikend negdje van grada, a znate da će vas podovi u vašem domu dočekati čisti, biste li vjerovali? Samo par klikova preko pametnog telefona dijeli vas od upravo te čarolije. Vi odmarate, iRobot radi.

Idealan za sve dobne skupine, studente, bračne parove, velike obitelji s malom djecom, snalazi se gdje god ga postavite.

Marko je student iz Zagreba, a osim fakulteta svakodnevno radi i studentski posao u jednoj velikoj korporaciji. Rijetko ima vremena pospremati redovito i ne skriva oduševljenje kada je u pitanju njegov iRobot Roomba. Dobio ga je za rođendan i smatra da je to jedan od najboljih i najpraktičnijih poklona ikad. „Uživam ući u stan, znajući da su podovi blistavi. Zahvaljujući Roombi, uvijek mogu bez ikakve brige i pozvati društvo na druženje bez izlike o pospremanju“ – dodaje Marko.

Renata je poslovna žena i majka dvoje djece, a uz sve ostale obaveze, u njihovu je obitelj odnedavno došao i preslatki četveronožni član – psić Floki, koji u zadnje vrijeme poprilično zaprlja podove, a i njegova dlaka je po cijelom stanu. „iRobot koristim već godinama i ne postoji situacija u kojoj me nije spasio. Uz posao, dvoje male djece, psića i česta dječja druženja kod nas u kući, ne postoji idealnije rješenje od Roombe. Ne znam kako bi bez nje zamislila svoju svakodnevicu. Kad smo svi zajedno vani u parku, ona obavlja svoj posao, a doma nas dočekaju i usisani i oprani podovi“ – priznaje Renata.

Igor živi sam i većinu vremena provodi u svom odvjetničkom uredu, moglo bi se reći da živi na poslu. Na obje lokacije, Igor posjeduje Roombu. Jedna čisti stan, druga ured. Kako bi njegovi klijenti uvijek bili primljeni u čist i ugodan prostor, već ujutro prije odlaska na posao, Igor ju pokrene iz topline svog stana. I dok dođe na posao, njegov iRobot je već obavio ono što najbolje radi. „Jednostavno, brzo u svega par koraka tj klikova preko telefona, podovi blistaju. Danas kada svi živimo ubrzano, ne postoji bolja investicija od kupovine iRobota, mislim da sam ih već sigurno četiri poklonio i svatko kome je došao u ruke bude presretan“ – zaključuje odvjetnik Igor.

Poznato je da je iRobot apsolutni lider na tržištu kada je riječ o kategoriji kućnih robota, a to danas vidimo i na primjeru mnogih zadovoljnih korisnika. Neki se odlučuju za iRobota upravo iz zdravstvenih razloga, jednostavno im ne odgovara položaj u kojem se nađe kralježnica pri korištenju klasičnog usisavača. Velika većina korisnika je jednostavno oduševljena njegovim značajkama i na usisavanje i pranje podova ne žele trošiti svoje vrijeme te će ga radije provesti na druženju, u šetnji ili teretani. Svatko tko ga jednom isproba, više ne može zamisliti svoju svakodnevicu bez njega, a evo i zašto:

  • vodeći je svjetski proizvođač robota za kućnu uporabu
  • 30 godina robotskog iskustva i preko 40 milijuna prodatih robota
  • kvalitetan i privlačan dizajn
  • mogućnost usisavanja i/ili pranja podova
  • idealni za obitelji s kućnim ljubimcima
  • jednostavno korištenje aplikacije iRobot Home
  • čišćenje prema individualnim potrebama
  • izbjegavanje prepreka za vrijeme čišćenja kao što su punjači i ostali kablovi
  • učenje i prilagođavanje vlasnikovim navikama
  • mogućnost jednostavne nabavke dodatnih i rezervnih dijelova

Svaka zaposlena mama koja posjeduje svoj iRobot, zaljubljena je u njega, svaki muškarac koji puno vremena provodi na poslu, a voli se vratiti u uredan stan, također mu ne odolijeva. Isto tako, i studentima je postao nezamisliv život bez omiljenog robota jer uz njegovu pomoć, više vremena provode s prijateljima, a roditelji im ne prigovaraju o čistoći i održavanju doma.

Iskoristite sada sjajne akcije, olakšajte si svakodnevne aktivnosti i posvetite se aktivnostima koje vas ispunjuju. Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – City Center One Split te kod ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Svijet Medija, Sancta Domenica, Emmezeta, Links, Bazzar, eKupi. Požurite jer akcija traje do 03.8.2023. ili do isteka zaliha.

Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati email na info@irobot.hr.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Eurorobotom.